Obavijesti

Viral

Komentari 2

Denis (18) je osvojio BMW X1: I dalje šaljemo nagradne kupone

Denis (18) je osvojio BMW X1: I dalje šaljemo nagradne kupone
1

Kupone je deset dana sakupljala njegova majka, a on je, kaže, samo napisao svoje ime na njih i poslao ih. Nije niti slutio da će biti te sreće i da će ubrzo voziti novi BMX X1

VIDEO

Automobil je prekrasan. Stvarno ne mogu vjerovati da je moj, rekao je Denis Dolečki (18) iz Karlovca na primopredaji automobila koji je osvojio u nagradnoj igri 24sata.

Kupone je deset dana sakupljala njegova majka, a on je, kaže, samo napisao svoje ime na njih i poslao ih. Nije niti slutio da će biti te sreće i da će ubrzo voziti novi BMX X1.

- Naravno da mi se automobil sviđa. Boja je prekrasna, kao i unutrašnjost. Većinom ću ga voziti ja - govori Dolečki, koji je na primopredaju došao u pratnji oca i prijatelja, koji su se divili njegovu novom limenom ljubimcu.

Otac je otkrio kako je Denis, nakon što je položio vozački, odmah poželio imati vlastiti automobil. Tu želju su mu i ispunili te su nekoliko sati prije izvlačenja nagradne igre baš bili “zakaparili” rabljeni automobil.

- To je bilo presmiješno. Odabrali smo auto, otišao sam čovjeku dati kaparu i sin me zove: ‘Tata, osvojio sam automobil’. Ja sam rekao da ga to netko zeza. Bio sam skeptičan sve dok nisam vidio članak. Kad sam otvorio novine, bilo mi je jasno da u naše dvorište stvarno stiže novo vozilo - priča Denisov otac.

Iako im je majka rekla kako nakon primopredaje novi automobil u Karlovac vozi tata, Denis se s tim nije mogao složiti.

- Nema šanse. Doma ga vozim ja - kaže sretni dobitnik.

Nakon što je primio sretnu vijest, Denis je otišao na more, ali se zbog primopredaje vratio kući.

- Naravno da sam došao po svoj novi auto. Zadržat ćemo ga sigurno - otkriva. Dodaje kako su pretplatnici te da i on ponekad prelista novine. No najveći obožavatelj je otac, koji svako jutro prije posla pročita novine od prve do posljednje stranice, a najveća strast su mu križaljke.

- To rješavam s velikim zadovoljstvom. Imate odlične križaljke i zbog toga smo se pretplatili. Inače, imate i zanimljivih tema, ali križaljke su mi najveća ljubav - govori tata, a Denis kaže kako će i dalje slati kupone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu

Danas je međunarodnom izložbom pasa, na kojoj je prijavljeno gotovo 4.000 ljubimaca iz cijelog svijeta, počelo zagrijavanje za najveći svjetski kinološki spektakl. Prijenose finala uživo možete pratiti na 24sata!
Zagrepčanka: Mama je izgubila zlatnu narukvicu. 'Tko je nađe, može 10 dana s obitelji na Brač!'
NESTALA NA GROBLJU

Zagrepčanka: Mama je izgubila zlatnu narukvicu. 'Tko je nađe, može 10 dana s obitelji na Brač!'

Narukvica je bila vjenčani poklon od tate i ima ogromnu sentimentalnu vrijednost. Ako se kojim slučajem nalaznik nalazi u grupi, neka zna da će biti materijalno nagrađen za pronalazak, napisala je žena