Viral

Komentari 11

Dječak je rođen u Vijetnamu, a progovorio je na engleskom?!

Dječak je rođen u Vijetnamu, a progovorio je na engleskom?!

Majka je bila očajna jer nije znala engleski jezik. U međuvremenu je počela s tečajevima. Također je sina odvela u školu gdje je učitelj engleskog utvrdio da dječak jako dobro govori jezik

Le Nguyen Bao Trung, kojega zovu Bin ima 5 godina i živi u Vijetnamu. No njegova majka tvrdi da dječak ne zna vijetnamski te da je progovorio na engleskom. Dječak je rođen u selu Dong Van. Prve je riječi izgovorio s dvije godine. Njegova majka Le Thi Lien je mislila da dječak brblja.

S vremenom je shvatila da dječak pokazuje na kalendar i govori ‘eleven’ odnosno 11 na engleskom. Le Thi Lien je pitala stariju kćer što njezin brat govori. Kći joj je prevela. Majka je onda zajedno s kćeri odvela sina pred kalendar te su utvrdile da dječak zna reći na engleskom sve brojeve od 1 do 30, piše OddityCentral.

Majka je bila očajna jer nije znala engleski jezik. U međuvremenu je počela s tečajevima. Također je sina odvela u školu gdje je učitelj engleskog utvrdio da dječak jako dobro govori jezik i predložio je da ga upiše na više stupnjeve. No majka za to nema novaca.

Le Nguyen Bao Trung je pomalo počeo učiti vijetnamski pa će se lakše sporazumijevati s majkom.