Obavijesti

Viral

Komentari 40

Dobila otkaz zbog fotki: Marija je preseksi za srbijanski sud

Dobila otkaz zbog fotki: Marija je preseksi za srbijanski sud
3

Sud joj je navodno zamjerio i fotografije u bikiniju koje se nalaze na njezinim profilima na društvenim mrežama. Marija je najavila da će se žaliti na ovu odluku

Sutkinja Osnovnog suda u srpskom Vranju, Marija Janićijević (39), razriješena je dužnosti zbog golišavih fotografija koje je na društvenim mrežama iz osvete objavio njezin bivši dečko?!

- Razriješena je zbog nepoštovanja kodeksa ponašanja sudaca - obrazložilo je vijeće koje je donijelo odluku.

Iako je njezin rad dugo bio pod kritikom zbog velikog broja neriješenih slučajeva, kao i zbog optužbi za nepotizam jer je na sudu zaposlila sestru, na kraju su je glave došle fotografije na koje nije dala suglasnost da se objave. Sud joj je navodno zamjerio i fotografije u bikiniju koje se nalaze na njezinim profilima na društvenim mrežama. Marija je najavila da će se žaliti na ovu odluku.

- Ustav je prekršen jer se nije pratila nikakva procedura - rekla je kratko za Novosti ova, kako joj tepaju mediji u Srbiji, najljepša sutkinja.

- Prije bi se kriminalci u Vranju veselili gospođi Mariji kad bi ih vodili na suđenje jer su znali da će barem još jednom vidjeti lijepu ženu prije zatvora - šale se na društvenim mrežama.