Obavijesti

Viral

Komentari 19

Donosimo pravila nagradne igre 24sata "Najauto Hrvatske"!

Donosimo pravila nagradne igre 24sata "Najauto Hrvatske"!
1

24sata i Autostart za vas su pripremili sjajnu nagradnu igru! Odaberite najauto i osvojite nagradu! U nastavku pročitajte pravila nagradne igre "Najauto Hrvatske"!

VIDEO


Na temelju članka 69. stavka 10. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) te Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine 8/2010) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 6H/1 donosi sljedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE

«NAJAUTO HRVATSKE»

Članak 1.

Priređivač nagradne igre pod nazivom «NAJAUTO HRVATSKE» je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, OIB:78093047651.

Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista "24sata" i mjesečnika Auto start te unapređenja prodaje navedenih izdanja.

Članak 2.

Nagradna igra održava se u razdoblju od 04.prosinca do 22.prosinca 2015. godine. 

Članak 3.

Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena prije početka nagradne igre  na internet stranici www.24sata.hr.

Članak 4.

Ukupni fond nagrade u nagradnoj igri „NAJAUTO HRVATSKE“ iznosi 94.698,77 KN uključujući PDV I PPMV, a čini ga:

Glavna nagrada:

1 x osobni automobil marke HYUNDAI i20 ITHINK 1.2 DOHC 84 KS-G119, jedinične cijene 94.698,77 KN

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Vrijednost nagrade izražena je s PDV-om i PPMV-om. 

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog Crvenog križa.

Članak 5.

Mehanizam nagradne igre:

Nagradna igra sadrži mehanizam koji uključuje glasovanje za izbor najauta putem SMS poruke u novini te putem obrasca na webu, a koji se odvija na bazi jednog kola.

Mehanizam koji uključuje SMS poruke.

Glavna nagrada se može osvojiti u periodu od 4.12 do 22.12.2015. 

U periodu od 4.12. do 22.12.2015. 24sata i Auto start će objavljivati glavnu nagradu koju mogu osvojiti čitatelji.

Čitatelji mogu  sudjelovati u nagradnoj igri samo ako SMS-om pošalju ključnu riječ koja će se nalaziti u tiskanom izdanju 24sata, mjesečniku Auto start, tjednom prilogu BudiIN, tjedniku Express te ako na web stranicama 24sata.hr, autostart.hr, express.hr i budi.in kliknu na banner i/ili članak koji ih odvede na stranicu za biranje najauta i onda na toj stranici glasaju za najauto i ostave svoje potpune podatke koji uključuju ime, prezime, adresu, broj mobitela i e-mail adresu.

Članak 6.

Ključne riječi s kojima čitatelji mogu sudjelovati u nagradnoj igri se mogu pronaći u tiskanom izdanju 24sata, mjesečniku Auto start, tjednom prilogu BudiIN i tjedniku Express od 04.12. do 22.12. 2015.  

Ključne riječi za nagradu su: NAJAUTO i redni broj auta za koji se glasa, NAJAUTO 1, NAJAUTO 2, NAJAUTO 3, NAJAUTO 4, NAJAUTO 5,NAJAUTO 6, NAJAUTO 7, NAJAUTO 8, NAJAUTO 9, NAJAUTO 10, NAJAUTO 11 I NAJAUTO 12. 

Svi koji  pošalju SMS s ispravnom ključnom riječi i svojim podacima (ime, prezime i adresa) ili glasuju putem web kanala i ostave svoje podatke (ime, prezime, adresu, broj mobitela i e-mail adresu), od 04.12.2015. u 00:00:00 do 22.12.2015. u 23:59:59 ulaze u izvlačenje za glavnu nagradu. 

SMS poruku koja sadrži ključnu riječ, sa svojim imenom, prezimenom te adresom, čitatelji trebaju slati na SMS broj 60054 (cijena SMS-a 2,40kn s PDVom).

U  bubanj nagradne igre ulaze samo poruke i one web prijave koje su poslane za vrijeme trajanja nagradne igre, a svaki čitatelj može poslati neograničeni broj poruka. 

Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune ne ulaze u izvlačenje.

Članak 7.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 8.

Izvlačenje i primopredaja nagrade

Javno izvlačenje nagrade koja se može osvojiti putem mehanizma koji uključuje sms i web poruke održat će se 23. prosinca 2015. u prostorijama 24sata d.o.o. u Oreškovićevoj 6H/1, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnik glavne nagrade. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija i javni bilježnik koji će o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.

Članak 9.

Imena dobitnika biti će objavljena na portalu www.24sata.hr i www.autostart.hr unutar deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri.

Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivanja nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka navedenih u SMS-u i web porukama u promocijske i sve ostale komercijalne svrhe 24sata.

Članak 10.

Dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade.

U slučaju da se dobitnik ne javi u navedenom roku, priređivač će postupiti sukladno odredbama članka 13. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara.

Nakon isteka roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade.

Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 11.

Ako dobitnik ni u naknadnom roku iz stavka 2. ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Članak 12.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 13.

Ako je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada će biti uručena   roditelju ili zakonskom skrbniku, te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 14.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 15.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 16.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih daju suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.24sata.hr/nagradne-igre. 

Članak 17.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 18.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.


KLASA: UP/I-460-02/15-01/723

URBROJ: 513-07-21-01/15-2


Zagreb, 30. studenog 2015. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'
ISPOVIJEST NA INTERNET FORUMU

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'

Ja, Mia, sam lezbijka, dok je Lia hetero. Imala sam djevojku donedavno, ali prekinule smo kad sam upisala fakultet. Lia je imala vezu na daljinu s jednim dečkom dok je bila mlađa, pišu djevojke...

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'
PA OVO JE HIT

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'

Shannon je postala viralna zvijezda nakon što je suprug Matt objavio snimke na društvenim mrežama. Plaši je od 2014. godine u svim mogućim situacijama: Dok pegla, suši kosu, sprema suđe...
Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?
SVI SE POSVAĐALI OKO ODGOVORA

Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?

Znate li vi pravi odgovor na ovaj matematički zadatak?