Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
54 komentara

Godinu dana bile u vezi, a nije znala da joj je dečko - djevojka!

Iako su spavale u istom krevetu nisu se seksale jer su se čuvale za brak. Qian je u studenom 2017. odjednom nestala, bez objašnjenja. Wang uvjerena da je Qian muškarac je mislila da ju je ostavio zbog druge žene

Wang Qi (41), rastavljena majka iz Kine se šokirala nakon što je otkrila da je njezin dečko s kojim je bila u vezi više od godinu dana nestao. A onda je otkrila da je dečko zapravo žena. Par se upoznao online 2016., a počele su hodati u lipnju te godine.

Žena se predstavljala kao Qian i uvjerila Wang da je muškarac. Wang nije bila sigurna da li treba početi novu vezu jer je rastavljena i ima dijete, no Qian je bila uporna. Par je 2017. počeo živjeti zajedno i Qian je odvela Wang u svoj rodni grad i upoznala ju sa svojim roditeljima. 

Iako su spavale u istom krevetu nisu se seksale jer su se čuvale za brak. Qian je u studenom 2017. odjednom nestala, bez objašnjenja. Wang, uvjerena da je Qian muškarac, je mislila da ju je ostavio zbog neke druge žene. Qian više nije mogla dobiti na telefon. Wang je na Qian potrošila 300.000 juana (oko 46.377 dolara).

Wang je Qian našla na društvenim mrežama i počela ju istraživati. Otkrila je da se Qian identificira kao žena. Wang je počela preispitivati njihovu vezu.

- Qian je izgledala kao muškarac. Uvijek je koristila muški WC - rekla je Wang.

Otišla je kod roditelja nestale djevojke. Oni su joj rekli da ju Qian nije prevarila nit financijski iskoristila, ali su priznali da se Qian od djetinjstva odijeva u mušku odjeću i da joj je to "hobi".

Također nisu htjeli pomoći Wang da nađe djevojku. Wang je odlučna te će pokušati legalnim akcijama vratiti novac koji joj je Qian uzela, piše Odditycentral. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message