Obavijesti

Viral

Komentari 16

Hit među mladima u plastičnoj kirurgiji - imati Spockove uši

Hit među mladima u plastičnoj kirurgiji - imati Spockove uši
2

Na internetu se pojavilo sve više tinejdžera koji žele imati uši nalik Spocku ili vilenjaku. Spremni su za nepovratni i bolni postupak platili više od 3000 kuna

VIDEO

Mladi Amerikanci 'poludjeli' su za novim trendom - operacijom ušiju kako bi nalikovale Spockovim iz Zvjezdanih staza. Operacija je bolna i nepovratna. To je jedna od modifikacija tijela, za razliku od piercinga ili tetovaže, koja se više nikada ne može vratiti na staro.

- Mislila sam da će to biti super. Ovakve uši odgovaraju mom karakteru - rekla je Jordan Houtz koja je razmišljala o operaciji 18 mjeseci i na kraju je platila nešto više od 3000 kuna. Na internetu se pojavila gomila fotografija tinejdžera koji su se podvrgnuli bolnom zahvatu, piše ABC News. Svi su oduševljeni nakon zahvata, a jedan je čak rekao da sada bolje čuje glazbu. 

Umjetnik za modifikacfiju tijela Steve Haworth iz Phoenixa kaže kako ljudi sve više traže način da pokažu svog unutarnjeg vilenjaka. Haworth, koji nije liječnik, ima dozvolu da daje anesteziju za takve postupke. Ipak, tvrdi kako pristaje na postupak samo ako je klijent stariji od 18 godina.

Međutim, liječnici upozoravaju kako preoblikovanje uha može dovesti do deformacija i opasnih infekcija koje mogu uništiti uho u samo nekoliko dana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.