Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Hit među mladima u plastičnoj kirurgiji - imati Spockove uši

Na internetu se pojavilo sve više tinejdžera koji žele imati uši nalik Spocku ili vilenjaku. Spremni su za nepovratni i bolni postupak platili više od 3000 kuna

ABC News
Foto: ABC News
16 komentara

Mladi Amerikanci 'poludjeli' su za novim trendom - operacijom ušiju kako bi nalikovale Spockovim iz Zvjezdanih staza. Operacija je bolna i nepovratna. To je jedna od modifikacija tijela, za razliku od piercinga ili tetovaže, koja se više nikada ne može vratiti na staro.

- Mislila sam da će to biti super. Ovakve uši odgovaraju mom karakteru - rekla je Jordan Houtz koja je razmišljala o operaciji 18 mjeseci i na kraju je platila nešto više od 3000 kuna. Na internetu se pojavila gomila fotografija tinejdžera koji su se podvrgnuli bolnom zahvatu, piše ABC News. Svi su oduševljeni nakon zahvata, a jedan je čak rekao da sada bolje čuje glazbu. 

Umjetnik za modifikacfiju tijela Steve Haworth iz Phoenixa kaže kako ljudi sve više traže način da pokažu svog unutarnjeg vilenjaka. Haworth, koji nije liječnik, ima dozvolu da daje anesteziju za takve postupke. Ipak, tvrdi kako pristaje na postupak samo ako je klijent stariji od 18 godina.

Međutim, liječnici upozoravaju kako preoblikovanje uha može dovesti do deformacija i opasnih infekcija koje mogu uništiti uho u samo nekoliko dana. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message