Obavijesti

Viral

Komentari 298

Hrvatski vojnik kojeg prati pola milijuna ljudi: 'Nakon 8 godina moja vojna karijera je završila!'

Hrvatski vojnik kojeg prati pola milijuna ljudi: 'Nakon 8 godina moja vojna karijera je završila!'

Upravo ga je video na kojem izvodi zahtjevnu vježbu dok mu na leđima leži žena i dvoje djece proslavio na društvenim mrežama prošle godine. Filipa su tada hvalili kako je on pravi primjer hrvatskog vojnika

VIDEO

Hrvatski vojnik Filip Ščrbak, kojeg prati preko pola milijuna ljudi na društvenim mrežama, objavio je da nakon osam godina napušta Oružane snage.

- Moja vojna karijera je završila! Proveo sam 8 godina u OSRH došao sam u vojsku kada sam imao 20 godina, bilo je loših ali i dobrih trenutaka. Vojska me podigla i izgradila da postanem muškarac i napunila samopouzdanjem, svoje najbolje godine života dao sam domovini. Ja ću do kraja svog života biti vojnik u srcu, a domovina uvijek može računati na mene ako zatreba - napisao je Filip na Instagramu uz fotografije njega u vojnoj odori, dok na drugoj pozira pokazujući mišiće.

- Ja život gledam kao poglavlja upravo je ovo divno poglavlje završilo i ulazim u novo poglavlje svog života!
Jednostavno mislim da sam dovoljno odrastao i želim postići nešto vise u životu za sebe i svoju obitelj od same vojske. Ulazim u privatni business još vam neću otkriti o čemu se radi ali uskoro ćete saznati! Nadam se da će ovo novo poglavlje biti uspješno kao i prethodno - napisao je pa dodao da postoji mogućnost da se vrati u vojsku, ako mu bude nedostajala.

Na Instagramu ima skoro 30 tisuća pratitelja, dok je na TikToku okupio pola milijuna obožavatelja. 

Ima suprugu te je otac dvaju dječaka. Upravo ga je video na kojem izvodi zahtjevnu vježbu dok mu na leđima leži žena i dvoje djece proslavio na društvenim mrežama prošle godine. Filipa su tada u komentarima hvalili kako je on pravi primjer utreniranog hrvatskog vojnika i naglašavaju kako bi tako svi pripadnici Oružanih snaga trebali izgledati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vojnik VIDEO

POGLEDAJTE 'DOM IZ BAJKE' POPULARNE OBITELJI KRETZ:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 298
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju