Viral

Komentari 21

'I ja sam iskusila smrt, ali me Bog ovdje ostavio s razlogom'

Sada znam da nisam sama i da me Bog ostavio ovdje s razlogom. Koliko god sam osjećala ugodu i spokoj, željela sam ostati na životu zbog svoje djece, ispričala je Sharon Stone

Doživjela sam cijelu onu priču s bijelim svjetlom. Dogodilo mi se to nakon pretrage magnetske rezonancije. Tijekom pregleda sam izgubila svijest i tada je počelo. Osjećaj je kao da se onesvijestite, ali u nekom drugom smislu. Kao da eksplodirate. Ne znam kako bih to objasnila, ispričala je poznata glumica Sharon Stone slavnoj Oprah Winfrey. 

Neobičan doživljaj 'života nakon smrti' iskusila je 2001. godine, nakon što su liječnici zbog strašnih glavobolja od kojih je patila otkrili da je doživjela blaži moždani udar. U to je vrijeme živjela u San Franciscu s novinarom Philom Bronsteinom, s kojim je prekinula 2003. Tada je iza sebe imala neke od svojih najpoznatijih filmova poput Sirovih strasti, Slivera, Totalnog opoziva. Zbog bolesti je pauzirala glumačku karijeru jer je morala ponovno učiti govoriti i normalno hodati. 

- Osjećala sam se kao da mi se izmijenio cijeli DNK - ispričala je za magazin Closer. 

U Oprah Showu o svojim iskustvima 'života nakon smrti' progovorila je u svibnju 2004., tri godine nakon moždanog udara. 

PA/Pixsell

- Mnogo je bijelog svijetla. Vidite i srećete ljude koji su već pokojni i oni vam se obraćaju. I nakon neodređenog vremena samo se vratite u svoje tijelo. Kada sam se 'vratila', doživjela sam osjećaj nevjerojatnog spokoja, blagostanja, spoznaje da je smrt zapravo tako blizu, da nije ništa daleko i zastrašujuće. Toliko je blizu, stalno je tu, nježna je, puna ljubavi i zaista se nemamo čega bojati - ispričala je. 

Kaže da je cijelo iskustvo toliko duboko utjecalo na njezin život da 'više nikad neće biti isti čovjek'. Ističe da joj to što je doživjela donijelo i neke dobre stvari. 

- Sada znam da nisam sama i da me Bog ostavio ovdje s razlogom. Koliko god sam osjećala ugodu i spokoj, željela sam ostati na životu zbog svoje djece i mislim da je to bio i moj izbor - zaključila je Stone majka trojice dječaka, koje je posvojila 2000., 2005. i 2006. godine.