Obavijesti

Viral

Komentari 52

Ismijavaju Bandića: Nisi odmah Zagrepčanin ako tu samo živiš!

Ismijavaju Bandića: Nisi odmah Zagrepčanin samo ako tu živiš!
14

Zagrepčani su sve manje naklonjeni Bandiću, pogotovo nakon potresa i njegovih javnih istupa. 'Ako mu već ništa ne možemo, možemo se s njim sprdati do mile volje', poručio je jedan Zagrepčanin. To smo i napravili

VIDEO

Da se razumijemo, ako u šupak zatakneš cvijet i dalje je šupak, nije vaza. Isto tako, nisi odmah Zagrepčanin ako živiš u Zagrebu, a ako je pri tome Miki tvoj čovjek, onda se vraćamo na to da nisi vaza, ovo je tekst jedne od mnogobrojnih 'mema' koje kruže društvenim mrežama, a upućeni su gradonačelniku Zagreba.

Zagrepčani su sve manje naklonjeni Milanu Bandiću, pogotovo nakon potresa koji je zadesio metropolu i gradonačelnikovih javnih istupa koji nisu ulijevali povjerenje građanima da će im pomoći u najstresnijim trenucima. Prije koji tjedan, lupali su loncima, poklopcima i kuhačama u inat njemu.

Udruge: Novi prosvjed protiv Milana Bandića 17. travnja
Udruge: Novi prosvjed protiv Milana Bandića 17. travnja

Zagreb te zove, Pravo na grad i Zelena akcija pozvali su u ponedjeljak sve građane na još jedan prosvjed 17. travnja na svojim prozorima i balkonima protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića za kojeg kažu da nije dorastao nositi se s kriznom situacijom.

Na znaku zabrane prometa osvanu papir sa slikom Milana Bandića i naljepnicom "neupotrebljivo"

Mediji mu nagovještaju konačni pad, nakon 20 godina vladavine, a on diplomatski i u svom prepoznatljivom stilu, u trećem licu jednine kaže: 

- Građani će odlučiti. Demokracija je, svi imaju pravo na stav, tako je to u demokraciju. To nije savršen sustav, ali je najmanje loš, to moraju znati ljudi iz oporbe, ali i oni koji obnašaju dužnost. To je teže nego biti u oporbi. Ako ikad budu u prilici zamijeniti Milana Bandića, neka budu korektni. Mudar gradonačelnik, koji ponekad zna biti i Milan Bandić, prihvatit će svaki konstruktivan prijedlog. Kraj Milana Bandića neće tako brzo doći, o tome će odlučiti dragi Bog. I birači. Bog uzima najbolje, zato neće još uvijek mene - zaključio je Bandić u intervjuu za RTL.

Juričan: Dovezite šutu pred Poglavarstvo, da je Bandić vidi
Juričan: Dovezite šutu pred Poglavarstvo, da je Bandić vidi

I dok tako se čekaju lokalni izbori, nezadovoljstvo Zagrepčana zasad se najjasnije vidi na društvenim mrežama. Osnovana je i Facebook grupa 'Tražimo hitnu ostavku Milana Bandića' koja zasad broji više od 25.000 članova. Tamo dijele svoja neugodna iskustva sa, kako kažu, šerifom grada, i neumorno mu se ismijavaju.

Upravo zato, mi smo na jednom mjestu odlučili skupiti najbrutalnije 'fore' građana na na račun nedodirljivog gradonačelnika. 'Ako mu već ništa ne možemo, možemo se s njim sprdati do mile volje', rekao je jedan Zagrepčanin u grupi.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'
ISPOVIJEST NA INTERNET FORUMU

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'

Ja, Mia, sam lezbijka, dok je Lia hetero. Imala sam djevojku donedavno, ali prekinule smo kad sam upisala fakultet. Lia je imala vezu na daljinu s jednim dečkom dok je bila mlađa, pišu djevojke...

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'
PA OVO JE HIT

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'

Shannon je postala viralna zvijezda nakon što je suprug Matt objavio snimke na društvenim mrežama. Plaši je od 2014. godine u svim mogućim situacijama: Dok pegla, suši kosu, sprema suđe...
Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?
SVI SE POSVAĐALI OKO ODGOVORA

Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?

Znate li vi pravi odgovor na ovaj matematički zadatak?