Viral

Komentari 21

'Ja sam najbogatiji pas svijeta'

'Ja sam najbogatiji pas svijeta'

Lulu, osmogodišnji graničarski škotski ovčar, ostatak svog života sada će živjeti kao razmaženi pas zahvaljujući velikodušnosti 84-godišnjeg Billa Dorrisa koji je umro prošle godine

Naime, pas je postao super bogati kućni ljubimac nakon što mu je oporukom vlasnik ostavio 5 milijuna dolara (31 milijun kuna).  Gospodina Billa Dorrisa zbog posla stalno nije bilo kod kuće, pa je Lulu čuvala njegova prijateljica Martha Burton.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska dog influencerica

Ovaj bogati 84-godišnjak, koji je bio nevjenčan i uspješan poduzetnik, umro je prošle godine i imenovao Lulu kao nasljednicu.

Oporuka glasi: '5 milijuna dolara bit će prebačeno u povjerenje koje će se formirati nakon moje smrti za njegu mog graničarskog škotskog ovčara Lulu. Ovo povjerenje osigurava sve potrebe Lulu. Pas će ostati u posjedu Marthe Burton'.

Gospođa Burton je izjavila: 'Zapravo ne znam što bih o tome mislila, da vam pravo kažem. Volio je tog psa'.

Gospođa Burton nastavit će paziti na svoj skromni dom u Nashvilleu koristeći ogromno nasljedstvo koje se nalazi u skrbničkom fondu.

Gotovina će biti puštena kad se završe papiri.

Martha (88) rekla je da Lulu voli glumiti čuvara izvan kuće iako si sada može priuštiti unajmiti vlastito osiguranje. Takođđer, Dorris je tijekom života skupio brojne nekretnine i ulaganja.

Ne planira se kupiti Lulu zdjelu za pse od punog zlata ili dijamant optočenu ogrlicu za Lulu, jer se u oporuci navodi da će gospođi Burton nadoknaditi razumne mjesečne troškove iz gotovine.

Šalila se kako nema šanse da može potrošiti sav novac, ali bi 'voljela probati'. Nije jasno što će se dogoditi s ostatkom gotovine kad Lulu umre, piše Mirror.