Obavijesti

Viral

Komentari 94

Kako se Hrvati, ali i svi drugi Europljani sprdaju s Trumpom

Kako se Hrvati, ali i svi drugi Europljani sprdaju s Trumpom
1

Satirički trio Ivan Šarić, Siniša Mareković i Vedran Tomac osmislio je i producirao video koji je postao veliki hit. Evo kako su reagirale i ostale europske zemlje...

VIDEO

Donald Trump je na inauguraciji za predsjednika SAD-a izrekao sad već čuvenu izjavu.

- Od danas pa nadalje, na prvom mjestu će biti samo Amerika, Amerika prva!

Nizozemski satirični show "Zondag met Lubach" osmislio je odličnu zezanciju zašto bi Nizozemska trebala biti "druga", a šalu su prihvatile i ostale zemlje Starog kontinenta. Na vama je da se dobro nasmijete i odaberete zemlju koja zaslužuje biti "druga na svijetu"...

Hrvatska

Obavezno pogledajte, ako još niste. Ako već jeste, pogledajte opet...

Nizozemska

Nizozemski je najbolji jezik u Europi, svi drugi jezici ne vrijede, pogotovo danski i njemački. Afsluitdijk će biti ogromni zid koji će zaštititi Nizozemsku od vode iz Meksika, a ocean između Nizozemske i Meksika bit će vidljiv čak i s Mjeseca.

Šalu su prihvatili i naši susjedi iz Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Slovenija

Naravno, Slovenci spominju i hvale Melaniju, ali i svoju mladost kojom pokušavaju privući Trumpa. Hvale se da čak imaju riječ 'ljubav' u imenu, a tu je i nezaobilazna žica na granici...

Bosna i Hercegovina

Tvrde da nisu komplicirani i da vole ostale, a naravno spominju već toliko puta opjevani zid. Hvale se svojom poviješću i na odličan način prikazuju svoje političare.

Na popisu su i ostale europske zemlje.

Francuska

Francuzi ne žele strance, posebice muslimane. Hvale se zidinama i tvrde da je 200 gradova okruženo njima. Trumpu savjetuju da bi mu iduća žena trebala biti Francuskinja, jer se najbolji ljubi - na francuski način.

Njemačka

Nijemci pozivaju da svaka zemlja bude druga na svijetu i zahvaljuju Nizozemcima koji su započeli cijelu ovu zezanciju, a usput i najavljuju ostale zemlje koje su prihvatile šalu. Video je snimljen u formatu televizijske emisije.

Italija

Talijani se hvale s čestim sunčanim vremenom i da uz njihovo sunce Trump neće morati u solarij. Hvale se i jezicima, tvrde da ih imaju toliko da se ne razumiju međusobno, a ako dođe do zastoja u komunikaciji, imaju odličnu gestikulaciju rukama.

Švicarska

Švicarci tvrde da su najseksi zemlja u Europi. Ženama nisu dozvolili glasanje do 1971., što bi Trumpa trebalo privući. Spominju Ku Klux Klan, za koje tvrde da im je švicarska zastava bila inspiracija. Unatoč mnogim nacionalnostima, u Švicarskoj nema Meksikanaca. Mrze Europsku uniju i bogati su - dovoljno razloga za privlačenje Trumpa.

Belgija

Zanimljivo, Trump je jednom prilikom Bruxelles nazvao "vražjom rupom", a u videu ga uvjeravaju da je ostatak zemlje odličan. Prisjećaju ga koliko voli ženski spolni organ i zovu ga u Waterloo, a obećavaju mu i da će zaštitni znak Bruxellesa, brončanu skulpturu "Dječaka koji piški", presvući u rusku prostitutku koja piški po krevetu.

Danska

Danci vole Trumpa i odvlače ga od ostalih zemalja. Ulizuju mu se i usput hvale sa znamenitostima, skulpturama Male sirene i Hansa Christiana Andersena. Predlažu spajanje orla i labuda, nacionalnih simbola SAD-a i Danske.

 

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'
ISPOVIJEST NA INTERNET FORUMU

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'

Ja, Mia, sam lezbijka, dok je Lia hetero. Imala sam djevojku donedavno, ali prekinule smo kad sam upisala fakultet. Lia je imala vezu na daljinu s jednim dečkom dok je bila mlađa, pišu djevojke...

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'
PA OVO JE HIT

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'

Shannon je postala viralna zvijezda nakon što je suprug Matt objavio snimke na društvenim mrežama. Plaši je od 2014. godine u svim mogućim situacijama: Dok pegla, suši kosu, sprema suđe...
Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?
SVI SE POSVAĐALI OKO ODGOVORA

Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?

Znate li vi pravi odgovor na ovaj matematički zadatak?