Viral

Komentari 119

Kriptomilijunaš: Tinejdžer kojeg su maltretirali u školi sad zaradi 200 tisuća kuna i dok spava

Kriptomilijunaš: Tinejdžer kojeg su maltretirali u školi sad zaradi 200 tisuća kuna i dok spava

Samuel Snell iz Australije, godinama je ulagao u kriptovalute što mu je omogućilo da živi raskošan način života sa samo 18 godina.

Tinejdžer Samuel Snell postao je milijunaš nakon što je četiri godine ulagao u kriptovalute, piše Daily Mail.

Samuel, iz Gold Coasta u Australiji, suosnivač je privatne zajednice 'Crypto Gods' u kojoj podučava druge kako ulagati u kriptovalute i dijeli različite strategije ulaganja temeljene na trendovima. Svoje poduzeće naziva 'najvećom privatnom kripto grupom u Australiji' s više od 3000 članova. Inače, bio je žrtva vršnjačkog maltretiranja u srednjoj školi.

Sad se odijeva u dizajnerska odijela, vozi automobil od 2,5 milijuna kuna i zaradi 200.000 kuna i dok spava.

Ulaganje u kriptovalute omogućilo mu je da živi raskošan način života sa samo 18 godina.

Na TikToku je podijelio niz videozapisa pod nazivom 'Jedan dan u životu' u kojima se hvali svojim ekstravagantnim životnim stilom i zarađivanjem tisuća dolara dnevno, vozeći svoja dva automobila marke Mercedes Benz i kupujući dizajnersku odjeću.

Kriptovaluta, kao što su Bitcoin i Ethereum, oblik je digitalne valute koja se koristi za kupnju robe i usluga, ali se često mijenja za profit ako se cijena poveća. Samo u jednom tjednu, Samuel je tvrdio da je zaradio 20.000 dolara i poveo prijatelje na besplatan odmor. Misija mu je pokazati da ne postoji dobna granica kada je u pitanju rast bogatstva na internetu, a trenutačno s brzim rastom kriptovalute, vjerojatno će tisuće moći krenuti njegovim stopama.

- Počeo sam 2014. i moji učitelji su govorili "prestani gubiti vrijeme s kriptovalutom", sada sam vlasnik najveće kripto grupe koja ljudima zarađuje novac - tvrdi u jednom videu.

Unatoč tvrdnjama, mnogi na internetu nisu bili uvjereni i željeli su vodič korak po korak o tome kako Samuel ostvaruje svoj profit. Neki su išli toliko daleko da su ga optužili za prevaru.