Kuhar skinuo 133 kile u godinu dana nakon što mu je prijatelj svaki dan slao ovu poruku... | 24sata
Obavijesti

Viral

Komentari 3

Kuhar skinuo 133 kile u godinu dana nakon što mu je prijatelj svaki dan slao ovu poruku...

Kuhar skinuo 133 kile u godinu dana nakon što mu je prijatelj svaki dan slao ovu poruku...

Borio bih se protiv neugodnosti humorom. Bio sam onaj veseli debeljuco iz društva, rekao je Englez. Dodao je kako je nakon svega postao kao novi čovjek.

VIDEO

Chef Jamie Brooks iz Engleske izgubio je 133 kile u samo 12 mjeseci nakon što mu je njegov prijatelj svaki dan šest tjedana slao poruku 'debela svinjo', prenosi Tastebud. 

Crocsice podijelile internet! Koje su zapravo boje? Roze, bež ili?
Crocsice podijelile internet! Koje su zapravo boje? Roze, bež ili?

- Trebalo mi je punih šest tjedana da me motivira da nešto učinim, ali tako mi je drago da jesam. Prijatelj Neil mi je spasio život. Ne mogu mu dovoljno zahvaliti - rekao je. Neil ga je također upozorio riječima: 'Otići ćeš kad budeš imao 40.' Neumjereno je jeo hranu na poslu, zalijevao sve slatkim pićima.

216606159

Nakupio je kilograme i izložio se ozbiljnom riziku od niza zdravstvenih problema, pisao je Express.co.uk još prije šest godina. Morao je kupovati odjeću veličine 7XL-a od specijaliziranog dobavljača i odustao je od pronalaska ljubavi. Odlučio je smršaviti nakon što ga je njegov prijatelj, vozač kombija Neil Williamson, tjednima svakodnevno bombardirao SMS porukama.

Jamie je tada krenuo na nevjerojatno 'putovanje mršavljenja'. Smanjio je unos kalorija na ispod 1000 kalorija dnevno i pojačao režim vježbanja. U prva dva mjeseca ograničio se na 640 kalorija dnevno što su mu savjetovali stručnjaci. Za doručak je jeo kaše i shakeove, a i večere su mu bile lakši obroci. Težina je ubrzo počela padati, a Jamie je nakon dva mjeseca povećao unos kalorija na između 800 i 1000. Nakon što je sebi dao pauzu s većim unosom kalorija, spustio se na 640 na još dva mjeseca.

VIDEO TikTok gori! Je li ovo žena ili lutka u Porscheu? Ne miče se! Na kraju snimke sve se otkrilo
VIDEO TikTok gori! Je li ovo žena ili lutka u Porscheu? Ne miče se! Na kraju snimke sve se otkrilo

Nakon godinu dana, Jamie je izgubio nevjerojatnih 133 kilograma, više od polovice svoje tjelesne težine. Samopouzdanje mu je poraslo, a ljubav je pronašao sa svojom partnericom Melanie.

- Kao dijete sam postajao sve veći i veći, nikad nisam bio vitak. Borio bih se protiv neugodnosti humorom. Bio sam onaj veseli debeljuco iz društva - rekao je. Dodao je kako je nakon svega postao kao novi čovjek. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO