Viral

Komentari 2

Kvare pogled susjedima jer moraju živjeti u karavanu

Kvare pogled susjedima jer moraju živjeti u karavanu

Britansku obitelj, koja se nakon poplave morala preseliti u karavan na godinu dana, tuže susjedi jer im kvare pogled u vrtu i zadiru u privatnost

Susjedi Michael Burton i Sarah Jagger tužili su Stevea i Michelle Tyson za kompenzaciju od 40.000 kuna. Poplava koja je uništila velike dijelove Yorkshirea u lipnju 2007. godine, uništila je i kuću Tysona u Hullu. Morali su napustiti kuću za vrijeme popravka od 420.000 kuna. Bračni par i djeca Sarah (22), Sam (19), Robyn (17) i Alan (16) preselili su se u karavan, koji im je dala osiguravajuća kuća Nationwide. Burton i Jagger maknuli su ogradu kako bi karavan sa četiri kreveta mogao biti u njihovom dvorištu. Navodno su im Tysoni prstali plaćati najamninu od 1150 kuna preko osiguravatelja za pogled, struju i privatnost. Međutim, Michelle i njezin 46-godišnji suprug, poriču da je ikada sklopljen takav dogovor i planiraju podnijeti kontratužbu.
- Nisam mogla vjerovati. Nakon poplave, svi smo bili u istom problemu. Čak sam Michaelu kuhala čaj dok su popravljali svoju kuću - rekla je ogorčena Michelle.
Jagger kaže da ne tuže Tysone nego osiguravateljsku kuću.
- Obavještavali smo ih što ćemo napraviti. Mi nismo zli ljudi - rekla je Jagger.