Obavijesti

Viral

Komentari 31

Lopovi mu provalili u kuću, on ih neumorno tukao u gaćicama

Lopovi mu provalili u kuću, on ih neumorno tukao u gaćicama
1

21-godišni Australac postao je svojevrsni heroj u svojoj zemlji nakon što su on i njegov brat bez ikakvog razmišljanja i miilosti krenuli na lopove koji su im upali u kuću i pokušali im ukrasti automobil...

Umjesto da odmaraju, dva brata iz australskog mjesta Keilor Lodge doživjela su poprilično neugodno iznenađenje u nedjelju ujutro.

Naime, u kuću su im upala dva provalnika, s namjerom da pronađu ključeve i ukradu automobil parkiran ispred kuće. Na njihovu nesreću, braća ne samo da su bila kod kuće, nego su bila potpuno spremna na borbu. 

Usred potjere po kući jedan je brat dohvatio sjekiru, a drugi drveni štap. Kad su lopovi sjeli u automobil, dvojac je odmah počeo udarati po vratima i razbijati stakla te izvlačiti lopove van. 

Ma, pogledajte i sami kako je to sve izgledalo:

U jednom trenutku pojavio se automobil s pomagačem dvojca. Trojac je na kraju uspio pobjeći, ali bez glavnog 'ulova'.

Mlađi brat (onaj u gaćicama) na kraju je prošao s lakšim ozljedama, a policija je provalnike uhitila sat i pol kasnije, nakon što su sletjeli s prometnice.

Na kraju je ispalo da su u posljednjih nekoliko tjedana ukrali nekoliko automobila i obavili nekoliko provala. Dvojica imaju 16, a treći 17 godina, navodi australski 9News