Obavijesti

Viral

Pravila nagradne igre brzine: MasterCard kofer motiva

Sudjeluj u nagradnoj igrici brzine i spretnosti, budi najbrži i osvoji Samsonite kofer. Želimo ti puno sreće i puno lijepih trenutaka uz MasterCard

PRIREĐIVAČ NAGRADNE IGRE BRZINE

Nagradnu igru brzine raspisuje: 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Priređivač) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradne igre brzine. Nagradna igra brzine se priređuje u cilju promidžbe usluga MasterCard.

TRAJANJE I SVRHA NAGRADNE IGRE BRZINE

Nagradna igra brzine, u kojem se traži igrač koji će u najkraćem vremenu postaviti proizvode na odgovarajuće mjesto, raspisuje se u svrhu promocije MasterCard. Nagradna igra brzine traje od 12.08.2014. godine do 26.08.2014. godine na web adresi www.24sata.hr.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada sastoji se od nagrada:

1 x Samsonite kofer Cordoba duo, jedinične vrijednosti 1.256,50 kn (u iznos je uključen PDV)

SUDJELOVANJE U NAGRADNOJ IGRI

Pravo prijave za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri brzine imaju sve punoljetne fizičke osobe iz Hrvatske, osim zaposlenika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u najkraćem vremenskom periodu postave proizvode na odgovarajuće mjesto i ispune kontakt obrazac svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa stanovanja, grad, adresa e-pošte, telefon) na www.24sata.hr. Pravna osoba ne može biti sudionik nagradne igre brzine. Prijavom na nagradnu igru brzine prihvaćaju se Pravila igre.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NAGRADNE IGRE BRZINE

Nagradna igra brzine traje od 12.08.2014.godine do 26.08.2014., a dobitnika ćemo proglasiti u ponedjeljak 29.8.2014. Igrač koji je u najkraćem vremenskom periodu postavio proizvode na odgovarajuće mjesto osvaja nagradu navedenu u članku Fond nagrada. Dobitnik će biti objavljen na web adresi www.24sata.hr/nagradne igre u ponedjeljak 29.8.2014.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik ove igre bit će obaviješten o dobitku nagrade telefonski, e-mailom ili preporučenom poštom u roku od 7 dana od dana završetka igre. Ako dobitnik u roku od 7 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada nije prenosiva na treću osobu ili zamjenjiva za novac. U slučaju da se dobitnik ne javi sljedeći sudionik na rang listi ostvaruje pravo na nagradu.

SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI BRZINE

Sudionici ove nagradne igre brzine ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovoj igri, sudionici prihvaćaju Pravila ove igre. Sudionici u nagradnoj igri brzine – dobitnici - prihvaćaju obavezu objave imena za potrebe Priređivača nagradne igre brzine.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom kvizu. Svi sudionici za koje se utvrdi da su sudjelovali u kvizu na prijevaran način, osobito korištenjem zlonamjernih programa, bit će isključeni iz baze igrača te će protiv njih biti pokrenuti odgovarajući postupak.

Priređivač zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati i izbrisati osvojene bodove na aplikaciji svih natjecatelja koji će postići rezultate na bilo koji način osim interakcijom sa nepromijenjenom flash binarnom datotekom prezentiranom u web browseru kroz standardno sučelje aplikacije.

Do diskvalifikacije natjecatelja može doći i ako se uvidom u podatke o aktivnostima na aplikaciji utvrde bilo kakve nepravilnosti.

POREZI

Pobjednici u igri ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika nagradne igre i Priređivača nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNE IGRE BRZINE

Nagradna igra brzine može biti prekinuta ili izmijenjena u bilo kojem trenutku prema odluci Priređivača bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'
PA OVO JE HIT

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'

Shannon je postala viralna zvijezda nakon što je suprug Matt objavio snimke na društvenim mrežama. Plaši je od 2014. godine u svim mogućim situacijama: Dok pegla, suši kosu, sprema suđe...

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'
ISPOVIJEST NA INTERNET FORUMU

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'

Ja, Mia, sam lezbijka, dok je Lia hetero. Imala sam djevojku donedavno, ali prekinule smo kad sam upisala fakultet. Lia je imala vezu na daljinu s jednim dečkom dok je bila mlađa, pišu djevojke...
Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?
SVI SE POSVAĐALI OKO ODGOVORA

Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?

Znate li vi pravi odgovor na ovaj matematički zadatak?