Obavijesti

Viral

Komentari 1

Mondo ti daruje Bottega Verde i Mašenka poklon pakete!

Mondo ti daruje Bottega Verde i Mašenka poklon pakete!
1

Registrirajte se na mondo.hr i uvjerite nas da ste baš vi prava osoba kojoj trebamo pokloniti mirisne Bottega Verde pakete i vintage nakit Mašenka.

VIDEO

Nagradni natječaj je završen! Imena dobitnika biti će objavljena u petak 20. prosinca 2013.

U ovo blagdansko vrijeme Mondo je odlučio darovati svoje kupce i one koji će to tek postati. Sve što trebate je registrirati se na Mondu te u komentarima ispod proizvoda (rubrika 'Ocjene korisnika') kojeg želite na dar napisati zašto ste vaš vi osoba kojoj trebamo pokloniti paket. Probudite svoju maštu i oslobodite kreativnost jer darovat ćemo vaše najorginalnije komentare. Komentirati možete do 19. prosinca u 12 sati.

Detalje o sudjelovanju u božićnom darivanju pogledajte ovdje. Sretno!

Darovi koje poklanjamo: 

2x Bottega Verde poklon paket - Argan 

3x Bottega Verde poklon paket – Maslina 

3x Mašenka Božićni set 'Narukvica i naušnice'

Bottega Verde - dodir prirode na vašoj koži 

Bottega Verde talijanski je brend koji od 1972. godine svoju strast prema prirodnoj ljepoti uspješno pretvara u kvalitetne proizvode za njegu lica i cijeloga tijela. Danas je Bottega Verde talijanski biznis br. 1 u proizvodnji i prodaji kozmetike koja sadrži prirodne aktivne sastojke s više od 6 milijuna korisnika. Za Bottega Verde priroda je na prvom mjestu jer brend vjeruje u autentičnu, prirodnu ljepotu. Više od 300 aktivnih prirodnih sastojaka dio su nasljeđa na kojem se temelji  ova linija kozmetike. Linija proizvoda Bottega Verde ima širok spektar različitih proizvoda - potpuni asortiman koji pokriva svaki vid njege i tretmana za lice i tijelo s više od 100 novih proizvoda svake godine. Mnogi od njih su originalni i nemaju ekvivalent na tržištu kozmetike. 

Mašenka – unikatan vintage nakit

Mašenka je nastala u toplini doma obitelji Stanković (kreatora popularnih Le Prase kasica-prasica). Riječ je o ilustraciji slatke djevojčice Mašenke, a naglasak ovog brenda je na sreći, veselju i igri. Autori Mašenke inspiraciju za svoje radove pronalaze u nostalgiji za starim vremenima, sjećanjima na djetinjstvo i svojim kupcima koji uvijek donose svježe ideje. Upravo taj odnos s kupcima ističu kao svoju specifičnost, jer su poznati po personaliziranim darovima i pojedinačnom pristupu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Žene pitali 'bi li radije zaglavile u šumi s medvjedom ili nekim muškarcem?' Odgovor šokira
VIRALNO PITANJE

Žene pitali 'bi li radije zaglavile u šumi s medvjedom ili nekim muškarcem?' Odgovor šokira

Žene su objasnile na društvenim mrežama zašto misle da je medvjed bolja opcija

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin