Obavijesti

Viral

Komentari 17

Muž, nakon nekoliko uboda pčele, postao je supruga!

Muž, nakon nekoliko uboda pčele, postao je supruga!
14

Amerikanci iz gradića u državi Ohio, Chloe i Rene žive u istospolnoj zajednici. Chloe se rodila kao Ted. Prije transformacije napravio je dva sina...

VIDEO

Amerikanci Chloe i Rene Prince upoznali su se u ožujku 2000. godine. Bili su susjedi u gradiću u saveznoj državi Ohio. Oženili su se tri mjeseca kasnije i imaju dva sina Logana (7) i Barryja (6). Ali, Chloe se rodila kao Ted.
- Bio sam sretan dječak. Imao sam kamione i igrao sam se u pijesku - rekla je Chloe i dodala da je kao Ted bila jako zbunjena.
Nije volio svoju odjeću već sestrinu. Ali, znao je što se očekuje od dječaka, a što od djevojčica. Bio je zbunjen zbog svoje seksualnosti, kao i tri milijuna Amerikanaca. Ted se potajno oblačio kao djevojka i naručivao žensko rublje. U 20-im godinama ostavila ga je dugogodišnja djevojka jer joj je "trebao pravi muškarac". Pokušavajući živjeti normalno, oženio se s Rene, kojoj se divio godinama, nekoliko mjeseci kasnije.
- Uživala sam razgovarati s njim. Bio je sve što sam oduvijek htjela - rekla je Rene.
Rekao joj je, odnosno pokazao, istinu noć prije vjenčanja.
- Otvorio sam ormar i rekao joj da sve što vidi pripada meni - rekla je Chloe.
Udala se za njega misleći kako to neće utjecati na brak. Ted je išao na savjetovanje. Za vrijeme trudnoće s Loganom, Ted se distancirao i postao je ljubomoran.
- Ja sam želio nositi dijete. Osjetiti život u sebi - rekao je.
Do ljeta 2003. godine, smirio se. Vozeći se motorom jedan dan, ubolo ga je nekoliko pčela. Budući da je alergičan, Rene ga je odmah odvela u bolnicu. Nalazi krvi odveli su ga do specijalista koji mu je objasnio zašto se osjeća drugačije cijeli život. Dijagnoza je bila Klinefelterov sindrom. Rodio se s kromosomom XXY, umjesto XY. Jedna od glavnih nuspojava je manji broj testosterona nego što ima prosječni muškarac. Tedu je prvi puta u životu postalo sve jasno. Liječnici su mu rekli kako je ubod pčele resetirao endokrini sustav. Tijelo mu se polako počelo mijenjati. Rene je na početku mislila kako se Ted deblja, ali njemu su počele rasti grudi. S medicinskom dijagnozom, Ted je pokazao svoj pravi identitet.
- Više se nisam trebao nikome dokazivati. Nisam više morao biti muškarac - rekla je Chloe.
Rene je bilo stravično teško gledati kako nestaje njezin muškarac. Živio je kao hermafrodit iduće dvije godine. Službeno je promijenio ime u Chloe Alison Prince i počeo živjeti kao žena četiri godine nakon uboda. Slijedila je operacija promijene spola.
- Plakala sam i preklinjala ga da to ne čini zbog mene, djece i roditelja - rekla je Rene koja je prolazila pakao svih tih godina.
Konačno je otišao na Tajland 2008. godine. Nakon 13 sati operacije, Ted je postao Chloe. Sada još slijedi transformacija obitelji koja mora naučiti živjeti s njom. Chloe je pokrenula internetsku stranicu o promjeni spola i piše blog. Također, bori se za ravnopravnost transvestita.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'
ISPOVIJEST NA INTERNET FORUMU

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'

Ja, Mia, sam lezbijka, dok je Lia hetero. Imala sam djevojku donedavno, ali prekinule smo kad sam upisala fakultet. Lia je imala vezu na daljinu s jednim dečkom dok je bila mlađa, pišu djevojke...

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'
PA OVO JE HIT

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'

Shannon je postala viralna zvijezda nakon što je suprug Matt objavio snimke na društvenim mrežama. Plaši je od 2014. godine u svim mogućim situacijama: Dok pegla, suši kosu, sprema suđe...
Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?
SVI SE POSVAĐALI OKO ODGOVORA

Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?

Znate li vi pravi odgovor na ovaj matematički zadatak?