Obavijesti

Viral

Komentari 0

Osvojite vrijedne poklon pakete prirodne kozmetike

Osvojite vrijedne poklon pakete prirodne kozmetike
1

Od 09. do 15. veljače traje nagradna igra u kojoj će trinaest najsretnijih registriranih korisnika portala Zdravakrava.hr osvojiti vrijedne poklon pakete prirodne kozmetike

VIDEO

U najnovijoj nagradnoj igri portala Zdravakrava.hr registrirani korisnici imaju priliku osvojiti jedan od trinaest vrijednih poklon paketa prirodne kozmetike. Zdrava Krava tri korisnika nagrađuje paketom kozmetike Delarom, pet korisnika osvojit će paket kozmetike Topicrem, a još pet korisnika osvojit će Weleda poklon paket. Poklon paket Delarom se sastoji od ulje za tijelo na bazi naranče, Topicrem poklon paket od krema za lice Force Hydra Premium, kreme za ruke 50 ml, kreme za tijelo 50 ml, balzama za usne i bijele krznene torbice, a Weleda baby poklon paket čine mlijeko za tijelo, kupka i lutka-igračka!

Točan odgovor na nagradno pitanje pošaljite na e-mail: darovi@zdravakrava.hr do srijede 15. veljače u 10 sati, zajedno sa svojim imenom, prezimenom, adresom, brojem telefona i korisničkim imenom. Dobitnik se bira slučajnim odabirom putem računala, a u nagradnoj igri mogu sudjelovati samo članovi portala www.zdravakrava.hr, pa ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Prilikom slanja odgovora, potrebno je naznačiti za koju se nagradu natječete tako što ćete u e-mail napisati ključnu riječ: Weleda, Topicrem ili Delarom.

Nagradno pitanje pronađite ovdje, a pravila nagradne igre ovdje

O nagradama

Delarom poklon paket

Tri registrirana korisnika portala Zdravakrava.hr osvojit će Delarom poklon paket koji se sastoji od tonizirajućeg ulja za tijelo na bazi naranče. Delarom tonizirajuće ulje za tijelo na bazi naranče i bio ulja brzo se upija u kožu čuvajući hidrolipidni sloj na površini epidermisa. Delikatno parfimirano ulje lagano omekšava kožu i revitalizira je donoseći osjećaj dobrobiti uz opuštajuće djelovanje prirodnih esencija. Nanosi se umasiravanjem nakon tuširanja ili kupke ujutro i navečer. Ulje biosezama bogato je vitaminom E te revitalizira kožu, ulje biomarelice sadrži vitamine A, B i E te hrani, hidrira, obnavlja i omekšava kožu, a ulje bionaranče tonizira i opušta mišiće, tijelo i duh.

Francuska kozmetika Delarom inspirirana je bogatstvom fitoterapije, aromaterapije i aromakologije. Delarom crpi snagu iz mediteranskog okruženja, sastojaka i mirisa plodova i bilja kao što su naranča, sezam, marelica, maslina, lavanda. Razvijene kozmetičke formule ujedinjuju maksimum biljnih i voćnih ekstrakata, a više od 50 posto sastojaka potječe iz organskoga uzgoja. Ova kozmetika ne sadrži parabene, fenoksietanol, silikon ni mineralna ulja. 

Delarom proizvode potražite u svim ljekarnama, a više informacija saznaj na stranici www.delarom.hr.

Topicrem poklon paket

Pet registriranih korisnika Zdrave Krave osvojit će Topicrem poklon paket koji uključuju kremu za lice Force Hydra Premium te zimski set s kremom za ruke, kremom za tijelo, balzamom za usne i bijelom torbicom.

Topicrem, proizvod francuskog laboratorija Nigy, nova je dermokozmetika u hrvatskim ljekarnama za njegu cijele obitelji. Topicrem ima osam linija - osnovna njega, njega za vrlo suhu kožu, njega za netolerantnu kožu, dermatološka njega, njega za izbjeljivanje, Force Hydra premium, glamurozna njega i njega beba - te pokriva sve potrebe kože. Priča o ovoj kozmetici počela je prije 18 godina slučajem dječaka koji je imao problema s ekcemom i suhom kožom. Proizvodi koje je koristio bili su premasni i neugodni, stoga je njegov otac, zaposlen u farmaceutskoj tvrtki, zamolio znanstvenike da nađu prikladnu formulu. Istraživački odjel u Laboratoriju Nigy krenuo je u potragu za laganom i fluidnom formulom nježnog mirisa, koja prodire u kožu ne ostavljajući masni trag. Tako je rođena formula znana kao Ultra hidratantna krema za tijelo, a Topicrem uskoro postaje i ime branda.

Osim za svakodnevnu njegu, Topicrem je jednostavan odgovor na razne nepravilnosti kože te donosi i nove trendove u dermokozmetici. Proizvodi ne sadrže parabene, a dolaze u praktičnim pakiranjima s pumpicom. Unatoč veličini (obiteljska pakiranja su po 500 ml) Topicrem je cjenovno jedan od najpristupačnijih brandova u ljekarnama. Topicrem proizvode potražite u svim ljekarnama, a više informacija saznajte na facebook stranici Topicrema.

Weleda poklon paket

Pet registriranih korisnika portala Zdravakrava.hr osvojit će Weleda baby poklon paket koji uključuje Weleda Neven nježnu kremastu kupku, Weleda Neven mlijeko za intenzivnu njegu i Weleda lutkicu.

Weleda linija za bebe razvijena je u suradnji s primaljama i pedijatrima. Proizvodi ne sadrže parabene te su certificirani prema NaTrue certifikaciji,odnosno ispunjavaju najviše uvjete prirodnih i organskih sastojaka korištenih u prirodnoj njezi kože. Weleda Neven nježna kremasta kupka za dojenčad i djecu obnavlja lipide, umiruje nadraženu kožu, poboljšava san, potiče zdrav razvoj, a koristi se i kao kupka kod prehlada. Weleda Neven mlijeko za intenzivnu njegu dječje kože daje vlažnost, umiruje kožu, pridonosi osjećaju topline te je dobar izbor i za osjetljivu kožu odraslih. Neven djeluje protuupalno i zacjeljujuće, ulje badema poboljšava zaštitni sloj kože, smanjuje gubitak vode te je bogato vitaminima B, E, kalcijem i magnezijem, dok ulje sezama potpomaže izgradnju prirodnog lipidnog omotača, vlaži kožu te sadrži prirodne antioksidanse.

Weleda proizvode možete pronaći u Farmacia ljekarnama, bio&bio trgovinama te biljnim ljekarnama Lavanda. Više informacija saznajte na facebook stranici Welede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Objavila je kako turisti ostavljaju apartmane i šokirala: 'To nisu gosti pa to su svinje!'
MASNO, ZAGORJELO, POBACANO

VIDEO Objavila je kako turisti ostavljaju apartmane i šokirala: 'To nisu gosti pa to su svinje!'

Tko to u hotelu čisti iza sebe? Ljudi dođu na odmor, neopterećeni čišćenjem, svako se toga zasiti u kući, i opuste se, plaćaju i taj mali luksuz nečišćenja, napisao joj je jedan korisnik društvene mreže

Nakon plamenca i orla štekavca u Istru stigla i afrička kukavica: 'Ona je kao rijetki Pokemon'
POGLEDAJTE VIDEO

Nakon plamenca i orla štekavca u Istru stigla i afrička kukavica: 'Ona je kao rijetki Pokemon'

Istarski zaljubljenik u ptice, Vanja Puškarić, afričku kukavicu tražio je po Maroku, Španjolskoj i Izraelu, ali je na kraju je ona našla njega. Prvi ju je taj dan na rijeci Mirni uočio austrijski 'birdwatcher' Michael Hafner
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti