Obavijesti

Viral

Komentari 5

Marta u Balićevu dresu: Neću spavati u dresu, ali nosit ću ga

Marta u Balićevu dresu: Neću spavati u dresu, ali nosit ću ga
9

U nagradnoj igri 24sata Nikica i Vlasta poslali su najbolje navijačke fotke. Nikica je dobio potpisani dres Barcelone, a Vlasta dres zagrebaša s Balićevim autogramom

VIDEO

Nikica Vicković u nagradnoj igri 24sata osvojio je rukometnu loptu i potpisani dres Barcelone. Njegovu fotografiju u ponedjeljak smo izabrali kao jednu od dvije najbolje, a Nikica je u utorak došao preuzeti nagradu. 

- Jako sam sretan. Pratim Zagreb odavno. Imam kod kuće i Badelov šal. Išao sam na mnoga gostovanja, a pamtim sjajnu atmosferu iz Doma sportova. To se ne može nadmašiti - rekao nam je Nikica.

Zagreb je u Areni izgubio od Barcelone 31-30, ali igrao je junački. Prihod s utakmice išao za obitelji preminule rukometne legende Iztoka Puca.

- Sjećam se Puca. Gledao sam ga kad je igrao za Badel. To mi je samo bio dodatni razlog da kupim ulaznicu za subotnju utakmicu - dodaje Nikica.

Potpisani dres Barcelone, kako nam je otkrio Nikica, ide na zid. 

Balićev dres nije mogao dobiti boljeg vlasnika

Uz iskusnog navijača Nikicu, nagradu je osvojila i Marta Jagić (8) iz Dubrave. Marta je dobila potpisanu loptu i dres Zagreba, koji je potpisao najbolji rukometaš svih vremena Ivano Balić. Malu Martu iznenadili smo, a gdje drugdje, nego na - rukometnom treningu.

- To je sad moje? I potpisao mi se Balić? Savršeno - u dahu je izrecitirala Marta navlačivši na sebe novi najdraži dres.

Fotografiju male zaljubljenice u rukomet poslala nam je Martina mama Vlasta, i sama bivša rukometašica.

- Marta je luda za Ivanom i rukometom. Prošle godine nije prošao dan da me nije tražila da je vozim na trening u 20-ak kilometara udaljeni Ivanić. No od ove sezone i kod nas u Dubravi imamo žensku ekipu pa može redovito odlaziti na treninge - ispričala nam je Vlasta.

Odmah smo shvatili da dres nije mogao dobiti boljeg vlasnika. Osmijeh razigranoj Marti nije silazio s lica. Ipak je sad glavna faca u dvorani. A možda i u školi, krevetu, pred TV-om... Jer, čini nam se, ovaj dres više ne silazi s nje.

- Neću spavati u njemu, ali sigurno ću ga nositi. Loptu ću staviti na noćni ormarić, imat će posebno mjesto među lutkama. Znate, Balić je bio moj dečko. Sad više nije, ipak sam premala za njega - priča Marta.

Koliko obožava Ivana dokazuje i činjenica da doma već ima Ivanovu reprezentativnu 'četvorku' iako joj je tek osam godina. Lijepa kolekcija već sada za malu obožavateljicu.

- Nastavit ćemo dolaziti na sve utakmice Zagreba u Ligi prvaka. Nadam se da ćemo se susresti s Ivanom. Moramo mu zahvaliti na dresu i potpisu - dodala je mama.

Prvu priliku imaju u Areni 26. studenog kada hrvatski prvak igra protiv odličnog Chamberyja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'
ISPOVIJEST NA INTERNET FORUMU

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'

Ja, Mia, sam lezbijka, dok je Lia hetero. Imala sam djevojku donedavno, ali prekinule smo kad sam upisala fakultet. Lia je imala vezu na daljinu s jednim dečkom dok je bila mlađa, pišu djevojke...

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'
PA OVO JE HIT

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'

Shannon je postala viralna zvijezda nakon što je suprug Matt objavio snimke na društvenim mrežama. Plaši je od 2014. godine u svim mogućim situacijama: Dok pegla, suši kosu, sprema suđe...
Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?
SVI SE POSVAĐALI OKO ODGOVORA

Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?

Znate li vi pravi odgovor na ovaj matematički zadatak?