Viral

Komentari 13

Odvratno: Cimericu nahranile kožom s pete, rekli joj da je sir!

Odvratno: Cimericu nahranile kožom s pete, rekli joj da je sir!

Prenosimo vam uznemirujuću priču o izdaji i ribanom siru, incidentu koji se dogodio na jednom koledžu u SAD-u. Rekli bi da je karantena ljude učinila zlokobnima, no u Iowi još tada nije ni bilo izolacije

Sredinom ožujka ove godine nije bilo nijednog potvrđenog slučaja korona virusa u američkoj saveznoj državi iowi, no njihov Odjel za javno zdravstvo stalno je ponavljao da se ruke peru češće i temeljitije.

U gradu Sheldonu, točnije na Sveučilištu u Iowi, studenti su i 13. ožujka najnormalnije išli na predavanja, no lagana dezinfekcija kampusa je krenula. Karantene još nije bilo.

Upravo zbog toga, čini se kako ne postoji razlog zašto bi studentima bilo toliko dosadno da izrašpaju suhu kožu sa svojih stopala i stave je u vrećicu ribanog sira te gledaju svoju cimericu kako je nesvjesno jede.

Ali prema NwestIowa.com, upravo se to dogodilo. Navodni incident dogodio se u 18 sati, 13. ožujka, no policija je po tri studentice došla tek ovaj tjedan.

U ponedjeljak su Lindsey Ann Cundiff (20), Kyiah Elaine Kastner (19) i Ellie Thompson (20) optužene za ovaj incident. Studentica koja je pojela kožu je identificirana kao 'četvrta cimerica'.

- Svjesni smo incidenta i surađujemo s odgovarajućim vlastima u istrazi - kazala je Kristin Kollbaum, glasnogovornica koledža za VICE.