Obavijesti

Viral

Komentari 89

Ona je prava princeza: Potrošio 160.000 kn na odjeću - za psa!

Ona je prava princeza: Potrošio 160.000 kn na odjeću - za psa!
2

Kujica Cleo je udomljena kad je imala 18 mjeseci i otada je dio Anthonyjeve obitelji. On sam kaže da mu je ona poput kćeri. Na nju je dosada potrošio brdo novaca

VIDEO

Anthony Welsh (55) je osobni trener iz Velike Britanije koji je prije tri godine udomio kujicu staforda i od tog dana čini sve da život njegovog psa bude savršen. Toliko je predan tom zadatku da je dosada potrošio otprilike 160.000 kuna na odjeću, igračke, krevetiće...

Stafordicu je nazvao Princeza Cleopatra Superchill, a od milja je zove Cleo, prenosi Metro.

Cleo je udomljena kad je imala 18 mjeseci i otada je dio Anthonyjeve obitelji. On sam kaže da mu je ona poput kćeri.

Anthony je samac i nema djece pa mu je Cleo "sve u životu". Za nju je kupio i posebno vozilo od 13.000 kuna koje ima i mala kolica u kojima se vozi Cleo.

MAN SPENDS 18K ON HIS DOG

Kad ju je udomio patila je od depresije

- Potrošio sam preko 18.000 funti na nju. Ona je preuzela cijeli moj život. Neke stvari su još u kutijama koje nikad nisam otvorio. Cleo je poseban pas, ona je tako jedinstvena. Sve na njoj je savršeno. Nema sumnje, ona je moja kći - rekao je Anthony.

Njegova opsesija kupovanjem stvari za Cleo je započela čim ju je doveo kući i shvatio da pati od depresije.

- Kad sam je doveo kući, bila je tužna i samo je zurila u pod. Rekao mi je veterinar da je moram razmaziti i davati joj slatkiše. Tada sam je počeo i oblačiti i kupovati joj darove. Sad vidim da je jako sretna i puna života - dodaje on.

Cleo je počela i sama zarađivati

Glumila je u filmu i nekoliko puta bila gost TV emisija. Anthony je svakodnevno masira i trenira s njom 10 sati dnevno. Kupio joj je i nekoliko tijara jer želi da se osjeća poput prave princeze.

- Ljudi mi neprestano prilaze i govore kako je prekrasna. Neki su je pokušali i kupiti, ali nema tih novaca za koje bih ja prodao Cleo - kaže Anthony.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Fotka policajke izazvala kaos: 'Što je trebala, ostaviti gu*icu doma i ponijeti onu za posao?!'
VIŠE OD 1000 KOMENTARA

Fotka policajke izazvala kaos: 'Što je trebala, ostaviti gu*icu doma i ponijeti onu za posao?!'

Žene ne traže uniforme, one ih dobivaju. I to muške. Manje brojeve. A njih dizajniraju muškarci. Ja imam veće bokove i isti ovakav problem na poslu, napisala je žena kao komentar na fotku policajke

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...
FALE MU RUBNJACI I DIJELOVI

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...

KOPRIVNICA - Novi kružni tok na križanju Cvjetne ulice i Ulice Antuna Mihanovića u Koprivnici zbunio je vozače. Čitatelji su za portal ePodravinu ispričali kako vozači ne brinu za novi kružni tok, a kako problem stvaraju znakovi za regulaciju. – Crveni krug u sredini novog kružnog toga tek je ofarban, moraju se još postaviti rubnjaci i drugi dijelovi kružnog toga, tako da je on još uvijek u nastajanju - rekao je pročelnik Tomislav Golubić.
Mjau, idem na put! Maca ušla u poštansku kutiju i proputovala stotine kilometara: 'Dobro je!'
MACA PUTNICA

Mjau, idem na put! Maca ušla u poštansku kutiju i proputovala stotine kilometara: 'Dobro je!'

Srećom, jedan rub kutije se otvorio te je mačka imala zraka, a bila je zaštićena i od vremenskih uvjeta te je naposljetku, kada je oslobođena, bila u dobrom stanju...