Obavijesti

Viral

Komentari 4

Poklanjamo 20 ulaznica za INmusic festival! Uključi se!

Poklanjamo 20 ulaznica za INmusic festival! Uključi se!
12

Portal 24sata.hr vam već tradicionalno poklanja ulaznice za najveći i najomiljeniji hrvaski open air festival! Uključite se u natječaj jer smo vam pripremili čak 20 ulaznica!

VIDEO

INmusic festival već osmu godinu zaredom dovodi najbolje svjetske i domaće glazbene izvođače. Ove su godine svoj nastup potvrdili Arctic Monkeys, Iggy and the Stooges, Basement Jaxx, Bloc Party, Editors, NOFX, Airbourne i mnoga druga imena svjetske glazbene scene, a pohvale stranih medija stižu sa svih strana pa ga je tako CNN prošle godine uvrstio na popis 50 najboljih svjetskih festivala, ugledni američki politički portal The Huffington Post ga je ove godine nazvao „Woodstockom 21. stoljeća“, a u svibanjskom izdanju National Geographic Travellera nalazi se na popisu 3 najbolja svjetska festivala.

Ako još uvijek nemate ulaznice za ovaj glazbeni spektakl, uključite se u naš nagradni natječaj i osigurajte se najbolji provod od 24. do 26. lipnja!

Uključite se i osvojite ulaznice

Pripremili smo vam čak 20 festivalskih ulaznica za INmusic festival, a na vama je samo ispunite da OBRAZAC za prijavu do 19. lipnja u 15 sati!

Igra je podijeljena u 5 ciklusa od kojih svaki traje jedan dan od 15:00 sati do 14:59 sati. U svakom ciklusu poklanjamo ukupno četiri ulaznice svakom dvjestotom prijavljenom sudioniku!

Dobitnike ćemo izvući slučajnim putem uz pomoć računala, a njihova imena ćemo objavljivati svaki dan od 19. - 23. lipnja u podrubrici Nagradne igre.

O INmusic festivalu

Osim fantastičnih nastupa popularnih svjetskih izvođača, za vrijeme trajanja festivala oduševit će vas niz zanimljivosti i dodatnih sadržaja koji će upotpuniti festivalski dojam. Balkan party posvećen je jednom od najboljih filmova bivše Jugoslavije „Ko to tamo peva“, a dio programa je i originalni autobus korišten na snimanju filma. Retro party uređen je po uzoru na legendarni hrvatski film „Tko pjeva zlo ne misli“, a jedinstveni ljudski jukebox (poseban audio-vizualni show smješten u prikolicu) ispunjava sve glazbene želje. Tu su još i Tesla Boat Show, Nargila Chill Out Bar, Solarni Cocktail Bar itd. Ovogodišnji noviteti su INteatar powered by Splitska banka odnosno kazališna arena u kojoj će se moći pogledati popularne hrvatske kazališne predstave „CABAres CABArei“ Zijaha Sokolovića te „Münchhausen“ Vilima Matule. Na Jarun će se dopremiti i drvena instalacija u obliku konja RockIN' horse, a DJ program Šuma Striborova odvijat će se u mističnom šumskom ambijentu. Inovativno umjetničko uređenje festivalskog prostora pobrinut će se za potpuni vizualni doživljaj, a na ulazu će posjetitelje dočekati pobjednički rad natječaja INovacija – interaktivna instalacija „Soundmill“.

Posjetitelji uz sve navedeno mogu uživati i izvrsno opremljenom kampu koji nudi niz pogodnosti: tuševe s toplom vodom, besplatan WiFi, mogućnost čuvanja osobnih stvari, mogućnost punjenja elektroničkih uređaja itd. Organiziraju se i izleti na Mrežnicu (rafting), NP Plitvička jezera, posjet dvorcu Trakošćan te Kumrovcu i razgled grada Zagreba. Više nego dovoljno razloga za posjetiti Jarun i INmusic festival od 24. do 26. lipnja.

Od ove su godine u Tisak media centrima u Zagrebu te online putem sustava Entrio dostupne i jednodnevne ulaznice po promotivnoj cijeni od 250 kuna. Cijena je važeća do 17. lipnja, a nakon toga će se prodavati po cijeni od 290 kuna. Detaljnije informacije potražite na www.inmusicfestival.com

Važno

Svi koji za sudjelovanje budu koristili zlonamjerne programe ili web servise biti će isključeni iz natječaja.

Dobitnici

1. ciklus:

Mitja Sekulić, Daruvar
Korina Hrkać, Zagreb
Mateja Samaržija, Zaprešić
Martina Turković, Zagreb

2. ciklus

Mladen Škoić, Sesvete
Sanda Rajič, Bjelovar
Danijela Duić, Zagreb
Ines Lazar, Rijeka

3. ciklus

Marko Barbarić, Čakovec
Natalija Tunjić, Zagreb
Melani Sikavica, Šibenik
Željka Magaš, Krk

4. ciklus

Ana Gracija Gudlin, Goričan
Dragana Maleš, Kaštel Gomilica
Mirna Pratengrazer, Kumrovec
Ivana Novak Filip, Varazdin

5. ciklus

Ivana Goljak, Bjelovar
Ljiljana Frančić, Zagreb
Jelena Host, Zagreb
Nives Tkalec, Ludbreg

Čestitamo dobitnicima, a ostale pozivamo da se uključe i u ostale naše nagradne igre!

Dobitnici će o načinu preuzimanja ulaznica biti kontaktirani mailom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Pravila o korištenju osobnih podataka u nagradnom natječaju "Osvoji vikend program za majke i kćeri!"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila o korištenju osobnih podataka u nagradnom natječaju "Osvoji vikend program za majke i kćeri!"

Darujemo čitateljice sa Ženskim vikend programom Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah! Napišite zašto baš vi i vaša mama trebate osvojiti ovaj vikend program, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora.

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić