Obavijesti

Viral

Komentari 0

Osvoji ulaznice za INmusic ili upoznavanje The Black Keys!

Osvoji ulaznice za INmusic ili upoznavanje The Black Keys!
10

Uključi se u natječaj jer poklanjamo čak 20 festivalskih ulaznica za INmusic festival! Uz to, najvećim fanovima poklanjamo i upoznavanje s bendom The Black Keys!

VIDEO

Deveto izdanje INmusic festivala održat će se od 23. do 25. lipnja 2014. godine već tradicionalno na Otoku mladosti zagrebačkog Jaruna. Izvođači koji će nastupiti 2014. godine su The Black Keys, Pixies, Mgmt, Foals, The Fratellis, Flogging Molly, Bombay Bicycle Club, Wolfmother, Partibrejkers, Rambo Amadeus i mnogi drugi.

Uključi se u nagradni natječaj popunjavanjem obrasca iznad ovog članka do subote, 21. lipnja u 15 sati, odgovori na nagradno pitanje, izaberi nagradu i pričekaj objavu dobitnika jer možda baš ti dobiješ jedinstvenu priliku upoznati dečke iz The Black Keys ili uživati u trodnevnom glazbenom spektaklu!

Poklanjamo:

20x1 festivalska ulaznica za INmusic festival (vrijedi za sva tri dana). U obrascu nam napiši zašto bismo baš tebi trebali pokloniti ulaznicu.
3x1 upoznavanje s bendom The Black Keys (SAMO ZA FANOVE - uz ovu nagradu se NE osvajaju ulaznice, nagrada je namijenjena osobama koje već imaju ulaznicu). Sve što trebaš jest poslati razloge zašto bi baš ti trebao/trebala zaviriti u backstage na druženje s jednim od najboljih rock bandova današnjice

Imena dobitnika objavljujemo u subotu tijekom dana u podrubrici Nagradne igre nakon čega ćemo dobitnike mailom obavijestiti o dobitku pa svakako provjeri inbox (kako bi ostvario/ostvarila nagradu, potrebno je potvrditi primitak maila najkasnije do nedjelje 22.lipnja u 10 sati). S jednom mail adresom i za jednu nagradu se možeš prijaviti samo jednom, a prijavom prihvaćaš pravila natječaja. Sretno svima!

U slučaju da ulaznicu za INmusic festival ne osvojiš, možeš ju kupiti u najbližem Tisak Media centru i Tisak Media Webshopu, u Dirty Old Shopu u Zagrebu i na službenim stranicama festivala po cijeni od 349 kuna.

The Black Keys

Početkom 21. stoljeća Patrick Darney i Dan Auerbach iznenadili su glazboljupce diljem svijeta uzbudljivom mješavinom bluesa, countrya, soula, boogiea i rock'n'rolla. Dvojica prijatelja poznaju se još od ranog djetinjstva, a 1997. godine odlučili su početi stvarati glazbu zajedno. Ne radi slave, ne radi novaca, nego radi muzike. Radi toga su i dan danas dvojac, a ne prošireni tročlani ili četveročlani sastav iako na koncertima uz njih sviraju prateći glazbenici. U podrumu Patrickova oca je tako 1997. godine počelo njihovo glazbeno putovanje. Pročitaj i ostale zanimljivosti o bendu.

Razni sadržaji na Festivalu

Festival, osim glazbe nudi i razne dodatne sadržaje. Tu je INteatar koji će ove godine na svojim daskama predstaviti legendarne Stilske vježbe Pere Kvrgića i Lele Margitić, Dream of Life u kojoj će Senka Bulić igrati Patti Smith i povratnika na daske INteatra Zijaha Sokolovića s monodramom Međuigre 0-24. Filmska priča INmusic festivala vrtjet će se na Ko to tamo peva i Tko pjeva zlo ne misli pozornicama. Odlična glazba, karaoke i nostalgija obilježit će ove pozornice. Osim povratka Hidden stagea, tulumi će biti prisutni i na Silent party-u, opuštanje uz jungle ritmove odvijat će se skriveno u mističnoj šumi Striborovoj. Potpuno odmaranje od svakodnevnog gibanja na jednom od najboljih europskih festivala bit će moguće u Nargila Chill Out Baru.

INmusic festival je primio i velika priznanja poput onog National Geographic Travelera koji je uvrstio INmusic među 3 svjetska festivala koja treba posjetiti ili američkog Huffington posta koji ga je uvrstio među 10 najboljih svjetskih festivala, a isto su učinili i putnički portali poput Lonely Planeta, Global Grasshoppera i Travel Freaka. Prošlih godina to je učinio i CNN uvrstivši INmusic dvije godine za redom među 50 najboljih festivala u svijetu te britanski BBC koji je objavio odličnu recenziju INmusic festivala. Ako se prisjetimo samo nekih od headlinera koji su protutnjali glavnom pozornicom INmusica proteklih godina jasno je i zašto se INmusic upisao na kartu festivala koje treba posjetiti; Arctic Monkeys, New Order, Mando Diao, Franz Ferdinand, Nick Cave, Moby, Lily Allen, Iggy & The Stooges, Kraftwerk, Billy Idol, Massive Attack, Morcheeba, Arcade Fire, Jamiroquai...

Kamp

Posjetitelji INmusic festivala imaju mogućnost biti u hvaljenom festivalskom kampu koji je od ove godine preselio na susjedni Otok Trešnjevka. Za cijenu od 150 kuna za 6 dana boravka, kamp nudi dodatne sadržaje poput toplih tuševa, besplatnog bežičnog interneta, spremišta za osobne stvari i lokacije za punjenje elektroničkih uređaja. Budući da je kamp smješten na otok usred jezera, posjetitelji mogu uživati u plivanju i sportovima poput odbojke, nogometa, rolanja, bicikliranja, stolnog tenisa, mini golfa i još mnogo toga, a na Otok mladosti mogu doći sto metara dugim pontonskim mostom. Tu su i dodatni programi poput različitih radionica, a svi posjetitelji imaju mogućnost otići na organizirana putovanja na atraktivne destinacije. Samo dio ponude su Plitvička jezera ili kajakarenje na rijekama Mrežnici i Uni. Za one znatiželjnije koji žele naučiti nešto više o povijesti Zagreba i upoznati se sa srcem i dušom grada, u ponudi je gradska tura. 

Plaćanje hrane i pića na Festivalu

Od ove godine INmusic festival uvodi veliku novinu koja će svim posjetiteljima festivala i kampa omogućiti bržu i bezbrižniju kupovinu nego li svih prethodnih godina. Bezgotovinska i beskontaktna kupnja znači da se ove godine svi proizvodi, osim cigareta i festivalskih memorabilija, na INmusic festivalu i pripadajućem kampu kupuju INmusic festivalskom karticom, a plaćanje će biti moguće i MasterCard® PayPass™ karticama OTP banke kao i ostalim MasterCard i Maestro beskontaktnim karticama.

INmusic festival se pobrinuo i za one koji ne dolaze iz Hrvatske. Festivalske pakete koji uključuju ulaznicu, kamp te prijevoz iz Ljubljane, Maribora, Beograda, Skopja, Podgorice, Mostara, Sarajeva i Banja Luke, potražite na službenoj web stranici festivala www.inmusicfestival.com.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'
ISPOVIJEST NA INTERNET FORUMU

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'

Ja, Mia, sam lezbijka, dok je Lia hetero. Imala sam djevojku donedavno, ali prekinule smo kad sam upisala fakultet. Lia je imala vezu na daljinu s jednim dečkom dok je bila mlađa, pišu djevojke...

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'
PA OVO JE HIT

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'

Shannon je postala viralna zvijezda nakon što je suprug Matt objavio snimke na društvenim mrežama. Plaši je od 2014. godine u svim mogućim situacijama: Dok pegla, suši kosu, sprema suđe...
Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?
SVI SE POSVAĐALI OKO ODGOVORA

Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?

Znate li vi pravi odgovor na ovaj matematički zadatak?