Obavijesti

Viral

Osvoji ulaznice za koncert Željka Joksimovića

Osvoji ulaznice za koncert Željka Joksimovića

Jedan od najpopularnijih glazbenika regije, 15. rujna s početkom u 20 sati nastupit će u varaždinskoj Areni.

Nakon tri godine, Željko Joksimović opet nastupa u Varaždinu, a 24sata danas daruje dva najvjernija čitatelja s dvije ulaznice za koncert te u natječaju možete sudjelovati prijavom na obrazac.

Jedan od najpopularnijih glazbenika regije, 15. rujna s početkom u 20 sati nastupit će u varaždinskoj Areni. Ovaj pjevač, skladatelj, tekstopisac i multiinstrumentalist jedan je od najuspješnijih srpskih glazbenika. Karijeru je započeo još kao tinejdžer svirajući klavir i violinu u raznim orkestrima i bendovima, nakon čega je počeo surađivati s poznatim izvođačima u Srbiji. 

Prvu pjesmu "Pesma Sirena" objavio je 1998., a nakon nje uslijedio je niz hitova poput "7 godina", "Varnice" "Nisam te zbog lepote voleo", "Nije ljubav stvar", "Leđa o leđa", "Milimetar","Drska ženo plava" i mnoge druge. 
U dugogodišnjoj karijeri ostvario je i mnoge duete - s  Dinom Merlinom snimio je "Supermana", s Tonijem Cetinskim "Zabludu", s Harisom Džinovićem "Šta će meni više od toga", a njegove pjesme "Nesanica" (izvođač Toše Proeski), "Miljacka" (Halid Bešlić) i "Lejla" (izvođač Hari Mata Hari) ostat će evergreeni na ovim područjima. 

U suradnji s pokojnim Predragom Živkovićem Tozovcem napisao je pjesmu "Ponoć" za film "Toma" posvećen velikanu narodne muzike Tomi Zdravkoviću. 

Nastupao je na mnogim međunarodnim festivalima, a 2004. predstavljao je Srbiju i Crnu Goru na Eurosongu s pjesmom "Lane moje", s kojom je zauzeo drugo mjesto. 

Joksimović je poznat i kao producent te autor pjesama drugih izvođača, svira 11 instrumenata, a dosad je objavio više od deset albuma. 
Ulaznice za koncert Željka Joksimovića možete kupiti putem sustava Eventim.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Fotka policajke izazvala kaos: 'Što je trebala, ostaviti gu*icu doma i ponijeti onu za posao?!'
VIŠE OD 1000 KOMENTARA

Fotka policajke izazvala kaos: 'Što je trebala, ostaviti gu*icu doma i ponijeti onu za posao?!'

Žene ne traže uniforme, one ih dobivaju. I to muške. Manje brojeve. A njih dizajniraju muškarci. Ja imam veće bokove i isti ovakav problem na poslu, napisala je žena kao komentar na fotku policajke

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...
FALE MU RUBNJACI I DIJELOVI

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...

KOPRIVNICA - Novi kružni tok na križanju Cvjetne ulice i Ulice Antuna Mihanovića u Koprivnici zbunio je vozače. Čitatelji su za portal ePodravinu ispričali kako vozači ne brinu za novi kružni tok, a kako problem stvaraju znakovi za regulaciju. – Crveni krug u sredini novog kružnog toga tek je ofarban, moraju se još postaviti rubnjaci i drugi dijelovi kružnog toga, tako da je on još uvijek u nastajanju - rekao je pročelnik Tomislav Golubić.
Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan
KALENDAR NERADA

Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan

Ova godina nije baš povoljna za spajanje, omoljenu disciplinu u Hrvata. U 2024. imamo čak tri 'izgubljena blagdana'. To su oni nesretni koji padaju na vikend, ne računajući Uskrs