Obavijesti

Viral

Komentari 15

Uključite se! Poklanjamo vam vjenčanje godine za 100 ljudi!

Uključite se! Poklanjamo vam vjenčanje godine  za 100 ljudi!
16

24sata.hr, CineStar i Hotel Phoenix vam poklanjaju vjenčanje u najromantičnijem hotelu Hrvatske. Uključiti se možete do 15. svibnja stoga požurite s prijavom

VIDEO

Kleknuo je i vi ste pristali. Prijateljima i obitelji ste prepričali romantičnu priču i svi su se oduševili. Počeli ste planirati vjenčanje i poželjeli odustati. Zvuči poznato?

Portal 24sata.hr, CineStar te Hotel Phoenix žele vas osloboditi svih troškova i organizacije te vam poklanjaju vjenčanje godine!

Pogledajte film Vjenčanje godine u svim multipleksima CineStar, uključite se u natječaj do 15. svibnja 2013. godine, osvojite ovu super nagradu i svoje vjenčanje dočekajte bez stresa! Stres prepustite nama, a vi uživajte u slatkom iščekivanju dogovorenog datuma!

Što osvajate?

Budući mladenci osvajaju svadbenu večeru za 100 ljudi u Hotelu Phoenix, najromantičnijem Hotelu Hrvatske, što uključuje:

Exclusive menu (hrana i piće)
Izbor dana u tjednu
Najam dvorane (Maestro, Magic Hall ili Vinski podrum Dioniz) i osoblja u trajanju od 10 sati
Apartman za mladence
Wellness u trajanju od mjesec dana
Svečana svadbena torta po izboru mladenaca
Presvlake za stolice i stolnjaci
Okrugli stolovi
Raspored sjedenja s tlocrtom dvorane
Brojevi za stolove
Svadbeni menui na svim stolovima
Izrada protokola svadbene svečanosti
Dekorativni elementi po izboru: martini čaše, srebrni svijećnjaci za stolove
Veliki srebrni svijećnjaci pokraj stola mladenaca
Popust na redovne cijene smještaja za goste na svečanosti
Popusti kod partnera Hotela Phoenix

Ako će na vjenčanju biti više od 100 ljudi, mladenci mogu izvršiti nadoplatu prema cjeniku Hotela Phoenix. Nagradu je moguće iskoristiti do 20. svibnja 2014. godine.

Svi budući mladenci prijavljeni na natječaj osvajau wellness tretman u Hotelu Phoenix.

Kako do nagrade?

Sigurni smo da će nagrada oduševiti sve buduće mladence stoga požurite s prijavom, a ako znate da netko od vaših poznanika planira zakoračiti u bračne vode, javite im jer se ovakva prilika rijetko pruža!

Natječaj se odvija u dva vrlo jednostavna kruga:

1. krug - Prijava: U periodu do 15. svibnja pogledajte film Vjenčanje godine u bilo kojem CineStar kinu i sačuvajte ulaznicu (može biti kupljena na blagajni kina ili online) jer ćete ju trebati priložiti prilikom preuzimanja nagrade. Zatim popunite nagradni obrazac (na dnu ovog članka), uploadajte zajedničku sliku sebe i partnera ili partnerice te ukratko opišite vašu najzabavniju ljubavnu anegdotu koja vas veže.

2. krug - Glasovanje: Od svih pristiglih prijava stručni žiri će odabrati 15 finalista, a vi od 17. do 23. svibnja možete glasovati za omiljeni par i tako im pomoći da osvoje ovu super nagradu i dožive vjenčanje godine! Dobitnike objavljujemo 24. svibnja.

Na kraju natječaja će se svim finalistima dodijeliti bodovi od 1 do15, sukladno broju prikupljenih glasova, te će se tim bodovima pribrojati bodovi stručnog žirija, također od 1 do 15. Pobjednik natječaja je onaj par koji ima najveći zbroj bodova. Stručni žiri čine zaposlenici 24sata, Blitz CineStara te Hotela Phoenix.

Sretno mladenci!

Pogledajte film Vjenčanje godine

Sa zvjezdanom postavom koju predvode Diane Keaton, Robert De Niro, Susan Sarandon i Robin Williams, Vjenčanje godine je pametna, duhovita i povremeno neobuzdana komedija koja prikazuje intimni život suvremene obitelji u teškim i sretnim trenucima za vrijeme jednog vikenda.

Don i Ellie Griffin (Robert De Niro i Diane Keaton) su već dugo razvedeni kad su iznenada primorani pretvarati se da su još uvijek zajedno jer na vjenčanje njihovog posvojenog sina dolazi njegova vrlo konzervativna biološka majka. Griffini će uskoro shvatiti da uopće nije lako glumiti sretan bračni par, što također vrlo teško pada i Donovoj djevojci Bebe koju glumi Susan Sarandon. Njihova djeca se usred te šarade suočavaju s vlastitim problemima. Lyla (Katherine Heigl) se bori s tajnom koju krije od svoje obitelji, Jared (Topher Grace) razmišlja o svojem ljubavnom životu, ili točnije nepostojanju takvog, Alejandro (Ben Barnes) pokušava nadgledati sve što se događa i održati obitelj na okupu, uključujući i svoju buduću ženu Missy (Amanda Seyfried) koja želeći udovoljiti svojim roditeljima pristaje da ih svećenik (Robin Williams) vjenča prema tradicionalnom katoličkom obredu. 

Ulaznice za film možete, osim na blagajnama CineStar kina kupiti i klikom ovdje!

Važno!

Svi sudionici za koje se utvrdi da su za prijavu ili glasovanju koristili zlonamjerne programe bit će isključeni iz nagradnog natječaja.

Prijavom u natječaj prihvaćate pravila natječaja. Detaljna pravila potražite ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja

Viralni video naljutio mnoge. Na VIP tulum poseban ulaz za one s više od milijun pratitelja
INFLUENSERICA ŠOKIRANA

Viralni video naljutio mnoge. Na VIP tulum poseban ulaz za one s više od milijun pratitelja

Revolve je tražio od kreatora sadržaja s više od milijun pratitelja na TikToku da uđu na jedan ulaz, a postojao je drugi ulaz za one s manje od milijun pratitelja
Osječki kafić nasmijao je goste: 'Dođite po svoje bicikle. Smijete se napit jedan dan, ali tjedan...'
KAKO SU STIGLI KUĆI?

Osječki kafić nasmijao je goste: 'Dođite po svoje bicikle. Smijete se napit jedan dan, ali tjedan...'

Smijete se napit jedan dan i izgubit memoriju, al tjedan dana je već za hospitalizaciju, napisali su na Facebooku iz kafića