Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
27 komentara

Osvojio 228 mil. kuna: 'Nema šanse da se vratim na posao!'

Anonimni Australac u srijedu je saznao da je osvojio vrtoglavo veliki dobitak na Oz Lottu. Kad mu je i kći provjerila dobitne brojeve, išetao je s posla i, kaže, više se nikad neće vratiti...

Foto: Osobna arhiva / 9News
27 komentara

- O moj Bože. Ne mogu vjerovati. Plačem i smijem se. O moj Bože, izjavio je anonimni Australac iz Leumeaha za australsku lutriju nakon što je saznao da je upravo on osvojio 50 milijuna australskih dolara što je oko 228 milijuna kuna. 

- Ne mogu vjerovati da se to meni dogodilo. Bio sam na poslu i čuo da se nije javio dobitnik lota. Našao sam svoj listić i 'guglao' dobitne brojeve, prisjetio se australac. 

- Iako su se brojevi poklapali, nisam bio siguran da je to zaista - to. Nazvao sam kći i zamolio ju da i ona provjeri brojeve. Provjerila ih je i samo je rekla: 'O moj Bože, tata, mislim da si dobio'!

VELIKI JACKPOT Britancu sretnih 12 brojeva donijelo čak 190 milijuna eura

Australac, koji je inače ribar, odmah je išetao s radnog mjesta i kaže da nema ni najmanju namjeru vraćati se na posao, piše 9News

- Nikome nisam ništa spominjao. Jednostavno nisam mogao vjerovati. Samo sam želio doći kući i smiriti se. 

- Želim kupiti kuću uz obalu i uživati u ribolovu i igrajući golf. 

No, kaže, novac mu nije sve u životu. Na prvom je mjestu obitelj pa želi mudro rukovati novcem i podijeliti ga s obitelji. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message