Obavijesti

Viral

Komentari 1

Osvojite ručak za dvoje u osam internacionalnih restorana!

Osvojite ručak za dvoje u osam internacionalnih restorana!
9

Uključite se u nagradni natječaj portala Gastro.hr, osvojite ručak ili večeru u nekom od osam popularnih internacionalih restorana te uživajte u novim mirisima i okusima!

Portal Gastro.hr kroz svoj novi specijal 'Kuhačom po svijetu' na vaše stolove donosi dašak svjetske kuhinje. U njemu vas čekaju zanimljive informacije o azijskoj, američkoj i europskoj kuhinji, najfiniji recepti i super nagrade!

U suradnji s popularnim zagrebačkim restoranima internacionalne kuhinje Gastro.hr je organizirao nagradni natječaj u kojem možete osvojiti ručak ili večeru za dvije osobe i tako uživati u nepoznatim mirisima i okusima, a uključiti se možete OVDJE  do utorka, 28. svibnja!

Nagrada uključuje ručak ili večeru u jednom od ovih restorana:

1. Les Ponts

Vrhunska gastronomija i šarmantan prostor koji odiše francuskom elegancijom restorana Les Ponts oduševit će vas kreativnim rješenjima i inovativnim pristupom izrade francuskih delicija. Delicije u Les Pontsu, koji je menijem i stilom osvježio zagrebačku gastro scenu, potpisuje francuski chef Jean Marc Tachet, nositelj visokih gastronomskih odličja.

U suradnji s restoranom Les Ponts portal Gastro.hr vam poklanja dvije večere za dvije osobe. Gosti mogu naručiti Degustacijski menu, vrhunski menu restorana Les Ponts koji se sastoji od nekoliko sljedova jela u kojemu su prožeti najbitniji okusi za predstavljanje francuske kuhinje restorana Les Ponts.

2. Restoran Sorriso

Ristorante Sorriso restoran je istinske talijanske kreativne kuhinje. Započeo je radom u ljeto 2002. godine i kontinuirano radi sve ove godine sa sezonskim izmjenama jelovnika. U njihovim jelovnicima uglavnom su autorska jela te dijelom poznata, često tražena jela gotovo svih regija Italije. Tjestenine i kruh proizvode sami, a u kuhinji ne koriste konzervirane namirnice kao ni dehidrirane aromatizirane začine, već rabe isključivo svježe namirnice s privatnih farmi i svježe ili sušene začine.

U suradnji s restoranom Sorriso portal Gastro.hr vam poklanja tri večere za dvije osobe te nudimo odabir između dva menija:
1. Bruschetta mix, pileći file Caprese s pireom od krumpira i mladog špinata, panna cotta s jagodama i karameliziranom redukcijom Aceto Balsamico
2. Gnocchi s gamberima i tikvicom, file orade sotiran s kaparima, maslinama i pomodorinima na salatama, bourbon krema sa šumskim voćem

3. Paesano

"Već prilikom prvog posjeta prekojadranskim susjedima ostali smo zapanjeni bogatstvom i raznolikošću okusa i tekstura talijanske kuhinje. Impresivnije od jela koja su istovremeno jednostavna, krepka i aromatična, jedino je pažnja koju vrijedne i spretne talijanske ruke ulažu u njihovu pripremu. U želji da na naše goste prenesemo taj zarazan entuzijazam za načinom života u kojem se ljubav prema hrani poistovjećuje s ljubavlju prema bližnjem, te slavi i komunicira svim osjetilima, osmislili smo Paesano kao prostor ispunjen ambijentalnom toplinom doma te zavodljivim mirisima i okusima „slatkog života“, rekli su nam iz talijanskog restorana Paesano.

U suradnji s restoranom Paesano portal Gastro.hr vam poklanja dva ručka za dvije osobe.

4. Delizie Libanesi

Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti pa su stoga na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje. Danas su libanonski restorani uobičajeni u gotovo cijelom svijetu. Restoran Delizie Libanesi ima istu priču. Sa zlatnih plaža i bijelih planinskih vrhova Libanona, stigli su u Zagreb sa željom da podjele posebne okuse.

U suradnji s libanonskim restoranom portal Gastro.hr vam poklanja ručak ili večeru za dvoje u iznosu do 500 kuna.

5. Il Secondo

Restoran Il Secondo nalazi se u Novom Zagrebu na Aveniji Dubrovnik 12, preko puta Zagrebačkog velesajma, a otvoren je prije tri i pol godine. Specijalizirali su se za talijansku i mediteransku hranu. Od predjela su tu razne bruschette, crostina, carpaccia, hladne plate, sezonske juhe. Tjestenina je specijalitet te svakodnevno rade domaće rezance, punjene raviole, njoke, crne, bijele, zelene. Imaju razne vrste mesa sa žara ili u laganim umacima, a najpoznatije mesno jelo je Rustica (komadi bifteka s pečenim krumpirom,na podlozi od rukole,crvenog radiča i cherry rajčice).

U suradnji s restoranom Il Secondo portal Gastro.hr vam poklanja ručak ili večeru za dvije osobe u iznosu do 400 kuna uz prethodnu rezervaciju.

6. Bon Appetit

U samom srcu Zagreba, u poslovnoj zgradi na lokaciji Heinzelova 62a, restoran Bon Appetit zadivit će vas ugodnim i klimatiziranim ambijentom te očarati panoramskim pogledom na grad. Kreativna izvedba specijaliteta u rukama je  gastronomskog velemajstora Berislava Lackovića, koji će s lakoćom ispuniti sve vaše gurmanske zamisli. Osobitost restorana su internacionalna jela koja, nudeći spoj različitih kuhinja kroz smart food koncept prehrane, novim čarobnim okusima obogaćuju vaše nepce.

U suradnji s Bon Appetitom portal Gastro.hr vam poklanja jedan ručak za dvije osobe. Na meniju se nalazi: Buket lisnatih salata s pohanim bukovačama i čipsom od celera,pureći medaljoni u prošeku s popečcima od krumpira i čokoladni mousse na umaku od malina.

7. Bistro Pauza

Pauza je podjednako lunch break zalogajnica i fusion restoran Mediteran-Azija. Ponuda je prilagođena mladom zaposlenom urbanom čovjeku i njegovoj potrebi za brzim, ali zdravim zalogajem. Ideja je težiti zdravoj hrani uz obilje povrća, maslinovog ulja, soja sosu kao alternativi soli, pripremi u woku gdje hranjivi sastojci ostaju u namirnici. Cilj je unaprijediti ponudu okretanjem prema eko hrani i suradnja s pokretima koji propagiraju dobru hranu.

U suradnji s Pauzom portal Gastro.hr vam poklanja ručak ili večeru za dvoje do 250 kn.

8. Restoran Manzoku

Manzoku sushi je prvi sushi bar u Zagrebu u kojemu uz ugodnu atmosferu možete pojesti sushi delicije spremljene svježe i pred vama. Poslužuju tempure i drugu japansku toplu hranu po popularnim cijenama kao i sushi na koji daju popust na količinu.

U suradnji s japanskim restoranom Manzoku portal Gastro.hr vam poklanja ručak ili večeru za dvije osobe.

Uključite se u natječaj i uživajte u ukusnoj nagradi!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
VIDEO

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...
FALE MU RUBNJACI I DIJELOVI

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...

KOPRIVNICA - Novi kružni tok na križanju Cvjetne ulice i Ulice Antuna Mihanovića u Koprivnici zbunio je vozače. Čitatelji su za portal ePodravinu ispričali kako vozači ne brinu za novi kružni tok, a kako problem stvaraju znakovi za regulaciju. – Crveni krug u sredini novog kružnog toga tek je ofarban, moraju se još postaviti rubnjaci i drugi dijelovi kružnog toga, tako da je on još uvijek u nastajanju - rekao je pročelnik Tomislav Golubić.

Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan
KALENDAR NERADA

Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan

Ova godina nije baš povoljna za spajanje, omoljenu disciplinu u Hrvata. U 2024. imamo čak tri 'izgubljena blagdana'. To su oni nesretni koji padaju na vikend, ne računajući Uskrs
RIJEŠITE KVIZ Praznici i blagdani u Hrvatskoj: Znate li što i kad se slavi? Bilo je tu dosta selidbe...
PROVJERITE ZNANJE

RIJEŠITE KVIZ Praznici i blagdani u Hrvatskoj: Znate li što i kad se slavi? Bilo je tu dosta selidbe...

Većini vjerojatno nije ni bitno koji je praznik. Bitno je samo spojiti i dobiti što više slobodnog vremena. Neki su se za sličan manevar, ovaj s povezivanjem srijede s vikendom odlučili i na dan izbora...