Viral

Komentari 31

Osvojite vrhunski mobitel Sony Xperia™ sola svaki dan!

Osvojite vrhunski mobitel Sony Xperia™ sola svaki dan!

Kako 24sata.hr voli uveseljavati svoje čitatelje ponovno smo pripremili iznenađenje za vas! Uključite se u nagradnu igru do 14. rujna i osvojite vrijedne nagrade!

U hrvatskim kinima 13.9. počinje prikazivanje najnovijeg nastavka jednog od najpopularnijih akcijskih SF serijala "Resident Evil: Osveta" s Millom Jovovich u glavnoj ulozi. Film se prikazuje u 3D i IMAX 3D tehnici, a za sve naše filmoljupce imamo 10 x 2 ulaznice! Kako 24sata.hr voli iznenađenja za vas smo pripremili i 3 vrijedna mobitela - Sony Xperia™ sola!

Nagradna igra za čitatelje 24sata.hr

Uključiti se možete sve do petka, 14. rujna, a sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac u nastavku. Prvi dan za vas dijelimo 10 x 2 ulaznice, a svaki slijedeći dan u razdoblju trajanja igre jednog dobitnika razveselit ćemo mobitelom Sony Xperia™ sola!. Izvlačenje se vrši slučajnim odabirom putem računala, a ime dobitnika pojedinog ciklusa objavljujemo svaki dan od 11. do 14. rujna iza 12 sati u podrubrici Nagradne igre

Nagradni obrazac se nalazi ovdje.

Resident Evil: Osveta
Smrtonosnim T-virusom korporacija Umbrella nastavlja osvećivati Zemlju,  transformirajući globalnu populaciju u legije živih mrtvaca. Posljednja i jedina nada ljudske rase, ALICE (Milla Jovovich), nastavlja ganjati odgovorne za izbijanje epidemije; kreće u potjeru koja ju vodi od Tokija do New Yorka, Washingtona i Moskve, a kulminira spektakularnim otkrivenjem koje će ju prisiliti da ponovno razmisli o svemu u što je nekada vjerovala.

Sony Xperia Sola

Sony Xperia sola nudi Sony tehnologiju, vrhunsku zabavu i inovativnu floating touch™ navigaciju. Jedinstvena floating touch tehnologija prvi puta se pojavljuje na Xperia sola smartphoneu, a korisnicima omogućava pretraživanje interneta pomicanjem prstiju iznad zaslona. Xperia sola ima kristalno jasan zaslon zahvaljujući Reality Displayu s Mobile BRAVIA® Engineom, xLOUD™ i 3D surround tehnologiju koja omogućava jasan i glasan zvuk te 1GHz dvojezgreni procesor za superbrze performanse. Xperia sola također dolazi s mogućnošću brzog fotografiranja i snimanja jer se kamera aktivira u sekundi iz stanja mirovanja jednim dodirom.


Detaljna pravila nagradne igre pročitajte ovdje.