Obavijesti

Viral

Komentari 31

Osvojite vrhunski mobitel Sony Xperia™ sola svaki dan!

Osvojite vrhunski mobitel Sony Xperia™ sola svaki dan!
6

Kako 24sata.hr voli uveseljavati svoje čitatelje ponovno smo pripremili iznenađenje za vas! Uključite se u nagradnu igru do 14. rujna i osvojite vrijedne nagrade!

VIDEO

U hrvatskim kinima 13.9. počinje prikazivanje najnovijeg nastavka jednog od najpopularnijih akcijskih SF serijala "Resident Evil: Osveta" s Millom Jovovich u glavnoj ulozi. Film se prikazuje u 3D i IMAX 3D tehnici, a za sve naše filmoljupce imamo 10 x 2 ulaznice! Kako 24sata.hr voli iznenađenja za vas smo pripremili i 3 vrijedna mobitela - Sony Xperia™ sola!

Nagradna igra za čitatelje 24sata.hr

Uključiti se možete sve do petka, 14. rujna, a sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac u nastavku. Prvi dan za vas dijelimo 10 x 2 ulaznice, a svaki slijedeći dan u razdoblju trajanja igre jednog dobitnika razveselit ćemo mobitelom Sony Xperia™ sola!. Izvlačenje se vrši slučajnim odabirom putem računala, a ime dobitnika pojedinog ciklusa objavljujemo svaki dan od 11. do 14. rujna iza 12 sati u podrubrici Nagradne igre

Nagradni obrazac se nalazi ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Resident Evil: Osveta
Smrtonosnim T-virusom korporacija Umbrella nastavlja osvećivati Zemlju,  transformirajući globalnu populaciju u legije živih mrtvaca. Posljednja i jedina nada ljudske rase, ALICE (Milla Jovovich), nastavlja ganjati odgovorne za izbijanje epidemije; kreće u potjeru koja ju vodi od Tokija do New Yorka, Washingtona i Moskve, a kulminira spektakularnim otkrivenjem koje će ju prisiliti da ponovno razmisli o svemu u što je nekada vjerovala.

Sony Xperia Sola

Sony Xperia sola nudi Sony tehnologiju, vrhunsku zabavu i inovativnu floating touch™ navigaciju. Jedinstvena floating touch tehnologija prvi puta se pojavljuje na Xperia sola smartphoneu, a korisnicima omogućava pretraživanje interneta pomicanjem prstiju iznad zaslona. Xperia sola ima kristalno jasan zaslon zahvaljujući Reality Displayu s Mobile BRAVIA® Engineom, xLOUD™ i 3D surround tehnologiju koja omogućava jasan i glasan zvuk te 1GHz dvojezgreni procesor za superbrze performanse. Xperia sola također dolazi s mogućnošću brzog fotografiranja i snimanja jer se kamera aktivira u sekundi iz stanja mirovanja jednim dodirom.

Detaljna pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Ovo morate čuti! Evo kako bi zvučali Plenković i Milanović kao reperi: 'Rugamo se naciji...'
DJELO 'SAŠE IZ TBF-A'

Ovo morate čuti! Evo kako bi zvučali Plenković i Milanović kao reperi: 'Rugamo se naciji...'

Glazbenik Alejandro Buendija, široj javnosti ipak poznatiji kao Saša Antić iz TBF-a, objavio je pjesmu "Sučeljavanje" u kojoj repaju Zoka Pravda i Just Plenk. Pjesme je, kako piše u opisu, duet Buendije i AI-ja.

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju