Obavijesti

Viral

Komentari 0

Ove subote: Sa samo jednim kuponom osvoji novi Alcatel 5

Ove subote: Sa samo jednim kuponom osvoji novi Alcatel 5
1

Sa samo jednim kuponom iz tiskanog izdanja 24sata možete postati vlasnik Alcatela 5, a dobitnika ćemo izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata 9. listopada

VIDEO

Idemo dalje s nagradnom igrom “Uz 24sata do super nagrada”, a nova nagrada očekuje vas u subotu, kad možete osvojiti mobitel Alcatel 5.

Od 24. rujna do 29. rujna 2018. godine, na dan odvijanja pojedinog nagradnog kola, objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Mehanizmom sakupljanja kupona može se osvojiti glavna nagrada. Sa sakupljenim jednim kuponom čitatelj može osvojiti glavnu nagradu. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe jedan nagradni kupon, ispune ih s traženim podacima i pošalju na adresu: Sto pedeset prvo kolo – p.p. 552, 10001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “Uz 24sata do super nagrada – mobitel 2“.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do 9. listopada do 9 sati. Istog dana iza 10 sati nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata.

Pravila korištenja osobnih podataka

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Uz 24sata do super nagrada”, koja se održava u jednom kolu, 29. 9., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka.

Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Pravila o korištenju osobnih podataka u nagradnom natječaju "Osvoji vikend program za majke i kćeri!"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila o korištenju osobnih podataka u nagradnom natječaju "Osvoji vikend program za majke i kćeri!"

Darujemo čitateljice sa Ženskim vikend programom Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah! Napišite zašto baš vi i vaša mama trebate osvojiti ovaj vikend program, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora.

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić