Viral

Komentari 3

Pa ti nađi svoj kofer: Ovo je planina prtljage na Heathrowu

Pa ti nađi svoj kofer:  Ovo je planina prtljage na Heathrowu

More prtljage nagomilalo se na terminalu 2 Heathrowa nakon tehničkog kvara, a mnogobrojni bijesni putnici se žalili na dvosatno čekanje, dok su mnogi morali i poletjeti bez kofera

Brojni putnici koji su letjeli preko Heathrowa mogli bi čekati danima da se ponovno spoje sa svojom prtljagom koja se gomila na aerordomu u nepreglednoj planini, za koju je navodno kriv kvar u sustavu za prtljagu.

Brojni putnici morali su letjeti bez svoje torbe, drugi su se suočili s kašnjenjima prilikom prijave, javlja BBC. Naime, putnici su se na društvenim mrežama žalili na višesatna čekanje na preuzimanje prtljage.

Zbog kvara i kaosa stotine torbi našle su se na jednom dijelu londonske zračne luke, putnici su opisivali to kao aerodromskim tepihom i planinom. 

Iz zračne luke tvrde da je kvar u međuvremenu otklonjen te da osoblje zračne luke radi na ponovnom spajanju putnika s njihovim stvarima ako su morali letjeti bez njih.

Hundreds Of Suitcases Continue To Mount Up At Heathrow Terminal 2 This Morning

 

- Dva sata kašnjenja za povrat prtljage T2 na zračnoj luci Heathrow - napisao je BBC-jev Stuart Dempster na Twitteru.

Glasnogovornica Heathrowa ispričala se zbog prekida.

- Došlo je do tehničkog problema sa sustavom prtljage Terminala 2 koji je sada riješen - rekla je.

Hundreds Of Suitcases Continue To Mount Up At Heathrow Terminal 2 This Morning

- Putnici se sada mogu normalno prijaviti, ali brojni putnici koji su ranije danas krenuli s terminala 2 možda su putovali bez svoje prtljage - dodaje.

- Usko surađujemo sa zračnim prijevoznicima kako bismo što prije ponovno spojili putnike s njihovom prtljagom. Žao nam je što je došlo do prekida putovanja putnika - zaključuje.