Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
85 komentara

Patila je od zatvora: Operaciju zlatne ribice platio 3000 kuna

Konstipacija kod ribice bila je uzrokovana "grudicom" na kraju crijeva. Operacija je trajala 50 min, a veterinarki su asistirale dvije pomoćnice. Ribica ja stara 3 godine

Twitter
Foto: Twitter
85 komentara

Jednog je Britanca operacija kućnog ljubimca koštala čak 300 funti ( oko 3000 kuna). Ne bi to bilo čudno da ljubimac nije - zlatna ribica.

Naime, veterinarka Faye Bethell dijagnosticirala je da ribica pati od zatvora te da joj hitno treba operacija kako bi crijeva ponovno radila. Vlasnik, koji je želio ostati anoniman, najprije je odbio zahvat kada je čuo cijenu, no ubrzo se vratio u ordinaciju i tražio od veterinarke da zbrine njegovog ljubimca, javlja The Independent.

Zahvat je trajao oko 50 minuta, a veterinarki su asistirale dvije medicinske sestre. Prije same operacije ribicu su uspavali tako što su joj uštrcale anesteziju u akvarij.

Konstipacija kod ribice bila je uzrokovana "grudicom" na kraju crijeva.

- Sve su to kućni ljubimci i vlasnici prema njima imaju obvezu, kazala je Bethell.

Inače, zlatne ribice, kojima se cijena kreće oko 3 funte (oko 30 kuna) mogu živjeti desetak godina. Operirana životinja bila je stara skoro tri godine.

U rujnu prošle godine Australac George platio je 125 funti ( oko 1250 kuna) veterinaru kako bi njegovoj zlatnoj ribici odstranio tumor. Ribica je uspješno operirana.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message