Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
29 komentara

Piton gmiže za curicom (5), a ona ga pogledala i - pomazila...

Velika Britanija: Pitoni su divlje životinje. Ja osobno ne bih nikada dopustio malom djetetu da bude u društvu takve zmije, rekao je Tom Hudak, stručnjak za gmazove

Foto: Scrrenshot/YouTube/Sonny and Cher Reticulated Pythons
29 komentara

 Ed Taoka je već na Facebooku i YouTubeu objavio nekoliko snimaka svoje kćeri (5) koja se igra s pitonima Sonny i Cher. Zadnji video izazvao je dosta reakcija. Na njemu se vidi kako žuti piton dug oko 3,9 metara gmiže za curicom.  Piton se u jednom trenutku "podigao" i curica ga je pomazila.

Ed je pod videe napisao kako zmije nisu čudovišta željna krvi te da se u medijima zbog njih često potpuno krivo stvara panika i paranoja. Navodi i kako želi pokazati što se događa ako se o pitonima netko dobro brine i ako žive u kućnom okruženju.

Navode i da je njihovu curicu mačka ugrizla više puta, kornjača ju je ugrizla jednom, a piton nikada. Ed koji s obitelji i ljubimcima živi u Londonu  je objavio i snimku na kojoj se vidi kako njegova kći spava na kauču dok pored nje gmiži piton.

Ed tvrdi da je njegova kći savršeno sigurna u društvu pitona.  Tom Hudak, stručnjak za gmazove kaže da su pitoni mnogo nježniji nego to ljudi misle. 

- No pitoni su divlje životinje. Ja osobno ne bih nikada dopustio malom djetetu da bude u društvu takve zmije - rekao je Hudak, piše InsideEdition. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message