Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

'Pod gasom' na hoverboardu: To joj i nije bila najbolja ideja...

ENGLESKA: Žena se mrvicu napila i hrabro 'zajahala' hoverboard. No, nakon dvadesetak sekundi shvatila je da je to loša ideja. Nasreću, prošla je bez ozljeda i s puno smijeha...

Pala s hoverboarda i srušila božićno drvce
Foto: YouTube 2
1 komentara

Bliži se Božić, a samim time u zraku se osjeća neki drugačiji zrak. Ljudi su odlično raspoloženi, međusobno se vole i poštuju, a uz fini jelovnik nezaobilazan je i alkohol.

Jedna žena iz Birminghama mrvicu je pretjerala u opijanju i zatim hrabro stala na hoverboard. Za one koji ne znaju, hoverboard je daska na dva kotača i električni pogon te bez popratnih pomagala, kojom se upravlja pomoću balansa tijela korisnika.

Hoverboard je kreiran tako da je korisnik okrenut cijelim tijelom prema smjeru kretanja, uspravno stoji na dasci, a osnove upravljanja svode se na lagane naklone tijela naprijed - nazad i prebacivanje težišta tijela na jednu nogu kako bi hoverboard skrenuo u željenom pravcu.

Ipak, nakon nekoliko čašica viška žena je izgubila kontrolu nad 'vozilom' i pokušala zadržati ravnotežu. U pokušaju da se spasi uhvatila se za božićno drvce i srušila ga zajedno sa samom sobom.

Sve je snimio njezin brat koji je, umjesto da pomogne sestri, uživao u - smijehu. Nasreću, seka je prošla bez ozljeda...

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message