Obavijesti

Viral

Komentari 25

Pokaži svoje znanje u kvizu i osvoji mobitel Nokia Lumia 610

Pokaži svoje znanje u kvizu i osvoji mobitel Nokia Lumia 610
3

Došlo je vrijeme za novu igru na 24sata.hr! Samo se trebaš uključiti u nagradni kviz, odgovoriti na tri jednostavna pitanja i Nokia Lumia 610 možda postane baš tvoja!

VIDEO

Ako redovito pratiš 24sata.hr ili bilo koju od naših mobilnih aplikacija, nećeš imati problema s rješavanjem ovog kviza. Uključi se, odgovori na tri jednostavna pitanja iz područja showa, politike, sporta ili lifestylea i pričekaj objavu dobitnika jer ćeš možda uz malo sreće baš ti postati ponosni vlasnik nove i zabavne Nokia Lumije 610!

Pokaži nam svoje znanje

U kviz se možeš uključiti OVDJE, a kako su sva pitanja iz članaka s ovog portala, savjetujemo ti da što više čitaš i upijaš detalje jer nikad ne znaš koja ćete od tih informacija dočekati u kvizu.

Nakon što točno odgovoriš na sva tri pitanja popuni obrazac za prijavu svojim podacima kako bismo te, u slučaju dobitka, mogli kontaktirati. Prijaviti se možeš tri puta u danu od 15. do 18. listopada u 11 sati, nakon čega ćemo slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnika.

O nagradi

Nokia Lumia 610 je najpristupačniji Nokia Lumia pametni telefon, dizajniran kao savršen uvod u Windows Phone za mlađu populaciju. PeopleHub korisnicima omogućuje lakšu komunikaciju s prijateljima putem izravnog ulaza na društvene mreže i spaja sve mobilne, email, Facebook, Twitter i LinkedIn kontakte na jedno mjesto. Također olakšava otvaranje interneta putem Internet Explorera. Uz profinjen dizajn sa zaobljenim metalnim rubovima, Nokia Lumia 610 je izrađena da spoji i kvalitetu i želje korisnika.

Ovaj pametni telefon se može pohvaliti sljedećim karakteristikama:

- Dimenzije: 119 x 62 x 12 mm
- Masa: 132 grama
- Zaslon: 3,7”
- Baterija: 1300 mAh
- Trajanje razgovora (3G): 9,5 h
- Maksimalno trajanje reprodukcije glazbe: 35 h
- RAM: 256 MB
- Interna memorija: 8 GB
- Kamera: 5 MP
- OS: Windows Phone 7.5
- FM Radio s RDS-om

Mobilna aplikacija

Kao prvi news portal u Hrvatskoj, 24sata je nedavno izbacio i aplikaciju za Windows Phone uređaje čije korištenje rapidno raste. Posjeti Marketplace na svojoj Nokia Lumiji ili drugom uređaju s Windows operativnim sustavom i budi među prvima koji će isprobati našu aplikaciju. Detalje o cijeloj ponudi 24sata2go pogledaj ovdje.

Objava dobitnika

Ime dobitnika potraži 18. listopada iza 12:00 sati u podrubrici Nagradne igre. Sretan dobitnik će o dobitku biti obaviješten telefonskim putem, a u slučaju da ima prebivalište izvan Zagrebačke županije nagrada će mu biti dostavljena na kućnu adresu. Detaljna pravila igre potraži ovdje.

Važno!

Svi sudionici za koje se utvrdi da su za sudjelovanje u nagradnoj igri koristili zlonamjerne programe bit će isključeni iz izvlačenja.

Ako ne vidiš kviz za prijavu provjeri je li ti uključen ad/popup blocker te ga isključi. Ako ne možeš kliknuti na sliku, možda imaš nepodržanu verziju Flash Playera (potreban je Flash Player verzije 8 ili noviji). Obnovi svoj Flash player ili pristupi igri preko Google Chromea, a ako ga nemaš, skini ga OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

U Zagorju snimali kako pretječu policiju i sve stavili na internet. Iz auta trešti cajka 'Hej policijo'
PAMETNO

U Zagorju snimali kako pretječu policiju i sve stavili na internet. Iz auta trešti cajka 'Hej policijo'

Na snimci piše za koju nije jasno kad je nastala, čuje se i smijeh. Sudeći po glasovima koji se mogu razaznati unutar automobila, radi se o mlađim ljudima. Naslov snimke je 'Tko se još usudi?'
FOTOGALERIJA Na izložbi pasa u Zagrebu i pasmina koja dosad nikad nije otišla iz svoje zemlje
POGLEDAJTE FOTKE

FOTOGALERIJA Na izložbi pasa u Zagrebu i pasmina koja dosad nikad nije otišla iz svoje zemlje

Na Zagrebačkom velesajmu 24. travnja otvorili su Svjetsku izložbu pasa koja traje do 29. travnja. Posjetitelji mogu vidjeti 24.834 psa koji će se predstaviti u gotovo 400 pasmina.