Obavijesti

Viral

Komentari 11

Poklonila vlastiti nožni prst da joj od njega napravi - ogrlicu!?

Poklonila vlastiti nožni prst da joj od njega napravi - ogrlicu!?

Dvije korisnice društvene mreže Tumblr odlučile su obaviti morbidnu razmjenu. Naime, jedna od njih poslala je drugoj amputirani nožni prst. Očekivano, društvene mreže su 'podivljale'...

VIDEO

Nije tajna da društvena mreža Tumblr ima neke od najčudnijih objava na internetu, a u to se možemo uvjeriti gotovo na svakodnevnoj bazi. Korisnica pod imenom Lana objavila je prilično morbidan sadržaj, a riječ je o amputiranom nožnom prstu, kojeg će pretvoriti u ogrlicu. Lana se bavi taksidermijom, odnosno izrađuje nakit od životinjskih lubanja, kostiju i zubi.

Društvene mreže koristi za prikaz i prodaju svojih djela, a upravo je na Tumblru zaprimila zahtjev od korisnice pod imenom Haley za pretvaranje prsta u nakit. Haley nije odrezala prst zbog nakita, već na liječničku preporuku. Uklonila je prst prije šest godina, zbog stanja u kojem joj je predzadnji prst na lijevoj nozi bio manji od ostalih i nije bio usklađen s njima.

Bizaran nakit

Dosad je prst držala u plastičnoj posudi punoj konzervansa, a nada se da će se pomoću ogrlice ponovno povezati s izgubljenim prstom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Nožni prst

- Ponekad sam deprimirana i razmišljam o tome kako je prst bio dio mene. Znam da zvuči ludo, ali bez obzira na sve, to je istina. Nadam se da ću noseći ga bare malo ublažiti krivnju koju osjećam, napisala je Haley. Lana je već radila nakit od ljudskih dijelova, ali samo od zubi, dok u budućnosti planira raditi s još više dijelova ljudskog tijela. Inače radi sa životinjskim lubanjama i kostima, a tvrdi da je otvorena prema radu s ljudskim dijelovima i da joj se ljudi javljaju nakon ove objave.

Bizaran nakit

Ovaj način obrade životinjskih dijelova povezan je s taksidermijom, umijećem pripremanja, punjenja i namještanja koža životinja. Taksidermija se može napraviti na svim vrstama kralježnjaka uključujući i sisavce, ptice, ribe, gmazove i vodozemace. Slično kako su popularne lubanje i kosturi životinja, tako su i preparirane životinje postale željene u uređenju interijera.

Bizaran nakit

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse