Viral

Komentari 10

Potrošila bogatstvo na uređenje stana u najmu pa je stanodavac izbacio i odlučio prodati stan

Potrošila bogatstvo na uređenje stana u najmu pa je stanodavac izbacio i odlučio prodati stan

Channay je mama koja živi u unajmljenom stanu. Potrošila je puno novaca kako bi preuredila stan, a nakon toga joj je stanodavac rekao da mora izaći van do siječnja...

Život u unajmljenim kućama je u zadnje vrijeme sve popularniji jer su cijene kvadrata za kupovinu nekretnine 'otišle u nebo'. Ljudi koji žive u unajmljenim stanovima često vole dodati neki svoj detalj i urediti prostor kako bi njima boravak bio ugodniji.

Jedna mama se tako 'opekla', a na TikToku je podijelila svoje iskustvo. Naime, kako piše Tiktokerica Channay, nakon što je potrošila bogatstvo na preuređenje stana kako bi ga učinila svojim domom snova, gazda joj je rekao da ju izbacuje kako bi mogao prodati nekretninu. 

Stanodavac je Channay rekao da mora izaći najkasnije do siječnja, iako je ona napravila sva preuređenja. 

- Kada ste upravo potrošili previše novaca na preuređenje, a gazda vam kaže da izađete iz stana do siječnja. Kakva j**ena šala - stoji u opisu videa. 

Isječak videa pokazuje neke dijelove kuće nakon što ih je preuredila.

U videima koje je objavila naknadno, tvrdi da stanodavac nikad nije obavljao bilo kakve poslove održavanja kuće, pa je uvijek bila prepuštena sama sebi. 

Channay kaže da će do siječnja biti beskućnica jer se nema više kamo preseliti.

Njeni videi su postali viralni. Dok su neki komentatori suosjećali s njezinom situacijom, drugi su rekli da nije smjela uređivati kuću koja nije njezina. 

- Mislila sam da je opće poznato da nije dobra ideja ulagati u najam, pošto to nije tvoje...- jedan je od brojnih komentara ispod videa.