Obavijesti

Viral

Komentari 0

Pravila nagradne igre "Osvoji iPad na Danima komunikacija"

Pravila nagradne igre "Osvoji iPad na Danima komunikacija"
1

Donosimo vam pravila nagradne igre koja će se održavati 18. svibnja na Danima komunikacija u Rovinju i u kojoj možete osvojiti Apple iPad tablet Wi-Fi+Cellular

VIDEO

Na temelju članka 69., stavka 10., Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) Styria Hrvatska - medijski servisi d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 6H/1 donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE
"Osvoji iPad na Danima komunikacija"

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod nazivom "Osvoji iPad na Danima komunikacija" je Styria Hrvatska - medijski servisi d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, OIB: 39618704213. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe tiskanih i online izdanja poduzeća Styria Hrvatska - medijski servisi d.o.o.

Članak 2.

Nagradna igra održava se u razdoblju od 18. svibnja u 10:00 sati do 18. svibnja 2013. godine u 23:00 sati.

Članak 3.

Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena najkasnije 18. svibnja 2013. na internet stranici www.24sata.hr.

Članak 4.
Nagradna igra održava se na konferenciji Dani komunikacija u Rovinju. 
Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne na konferencij Dani komunikacija pronađu bubanj za nagradnu igru, te u njega ubace svoje podatke (ime, prezime, adresa, broj telefona, e-mail) ili poslovnu posjetnicu.

Članak 5.

Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati s najviše jednom prijavom.

Članak 6.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 7.
Fond nagrada sastoji se od:
1 x Apple iPad tablet Wi-Fi+Cellular 32GB  (Jedinična cijena s PDV-om 6.099,00 kn)

Ukupna vrijednost nagradnog fonda (PDV uključen): 6.099,00 kn
Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Članak 8.

Javno izvlačenje nagrada održat će 18. svibnja 2013. u 23:30 sati na mjestu održavanja konferencije Dani komunikacija u Rovinju, gdje će se slučajnim odabirom izvući dobitnik nagradne igre. Dobitnik se izvlače između svih sudionika prijavljenih u toku trajanja nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, te o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.

Članak 9.
Ime dobitnika bit će objavljena u na internetskoj stranici www.24sata.hr najviše 8 dana nakon javnog izvlačenja. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre.

Članak 10.
Styria Hrvatska - medijski servisi d.o.o. će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam dana od dana izvlačenja dobitnika. Dobitnik svoju nagradu može podići u prostorijama Styria Hrvatska - medijski servisi d.o.o., Oreškovićeva 6H/1, u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku svoje nagrade, Styria Hrvatska - medijski servisi d.o.o.  će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka za preuzimanje obavijestiti o dobitku, te će nagrade moći preuzeti u roku od 15 dana u prostorijama priređivača. Ako dobitnik ni u naknadnom roku  ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Članak 11.
Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 12.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 13.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 14.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.
Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.24sata.hr.

Članak 15.
Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 16.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Radovan Klaić
Član Uprave društva
Styria Hrvatska - medijski servisi d.o.o.

KLASA: UP/I- 460-02/13-01/422
URBROJ: 513-07-21-07/13-2
Zagreb, 09. svibnja 2013

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Fotka policajke izazvala kaos: 'Što je trebala, ostaviti gu*icu doma i ponijeti onu za posao?!'
VIŠE OD 1000 KOMENTARA

Fotka policajke izazvala kaos: 'Što je trebala, ostaviti gu*icu doma i ponijeti onu za posao?!'

Žene ne traže uniforme, one ih dobivaju. I to muške. Manje brojeve. A njih dizajniraju muškarci. Ja imam veće bokove i isti ovakav problem na poslu, napisala je žena kao komentar na fotku policajke

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...
FALE MU RUBNJACI I DIJELOVI

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...

KOPRIVNICA - Novi kružni tok na križanju Cvjetne ulice i Ulice Antuna Mihanovića u Koprivnici zbunio je vozače. Čitatelji su za portal ePodravinu ispričali kako vozači ne brinu za novi kružni tok, a kako problem stvaraju znakovi za regulaciju. – Crveni krug u sredini novog kružnog toga tek je ofarban, moraju se još postaviti rubnjaci i drugi dijelovi kružnog toga, tako da je on još uvijek u nastajanju - rekao je pročelnik Tomislav Golubić.
Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan
KALENDAR NERADA

Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan

Ova godina nije baš povoljna za spajanje, omoljenu disciplinu u Hrvata. U 2024. imamo čak tri 'izgubljena blagdana'. To su oni nesretni koji padaju na vikend, ne računajući Uskrs