Obavijesti

Viral

Pravila nagradne igre "SuperMila ti poklanja parfem"

Pravila nagradne igre "SuperMila ti poklanja parfem"
1

Pročitaj pravila nove super nagradne igre "SuperMila ti poklanja parfem", pošalji sms i osvoji jedan od četiri popularna parfema.

VIDEO

Na temelju članka 69. stavka 10. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) te Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine 8/2010) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 6H/1 donosi sljedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE «SuperMila ti poklanja parfem»

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod nazivom «SuperMila ti poklanja parfem» je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, OIB:78093047651.

Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe besplatnog magazina „SuperMila“ koji se distribuira u sklopu dnevne novine 24sata. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Članak 2.
Nagradna igra održava se u razdoblju od 6. veljače 2013. do 28. veljače 2013. godine. 

Članak 3.
Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena na internet stranici www.24sata.hr/supermila-ti-poklanja-parfem-pravila

Članak 4.
Fond nagrada sastoji se od:
1 x parfem CK Calvin Klein Euphoria Forbidden EDP 50ml jedinične cijene 419,30 kn
1 x parfem MJ Oh Lola EDP 50ml jedinične cijene 426,30 kn
1 x parfem Chloe L'Eau De Chloe EDT 50ml jedinične cijene 391,30 kn
1 x parfem Chloe Love EDP 50ml jedinične cijene 461,30 kn

Ukupna vrijednost nagradnog fonda (PDV uključen): 1698,20 kn
Nagrada nije zamjenjiva za novac.

Mehanizam nagradne igre

Članak 5.
Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre pošalju SMS poruku koja sadrži ključnu riječ vezanu za pojedinu nagradu sa svojim imenom, prezimenom te adresom na SMS broj 60024 (cijena SMS-a 2,40kn s PDV-om). 

Ključne riječi s kojom čitatelji mogu sudjelovati u nagradnoj igri se mogu pronaći u magazinu SuperMila, koji je dio tiskanog izdanja 24sata, u srijedu 6.veljače 2013. godine.

Članak 6.
Nagradna igra organizira se u jednom kolu. Svi koji pošalju SMS s ključnom riječi od 6.veljače 2013. u 00:00:00 do 28.veljače 2013. u 23:59:59 ulaze u izvlačenje. 

Članak 7.
Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune ne ulaze u izvlačenje.

Članak 8.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Izvlačenje i primopredaja nagrade 

Članak 9.
Javno izvlačenje nagrade održati će se 1. ožujka 2013. u 10:00 sati u prostorijama 24sata d.o.o. u Oreškovićevoj 6H/1, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući četiri (4) dobitnika nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koja će o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.

Članak 10.
Imena dobitnika biti će objavljena na portalu 24sata.hr unutar deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri.

Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivanja nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka. Navedene podatke upotrijebit ćemo za direktni marketing. Slanjem SMS poruke pošiljatelj daje privolu da njegove osobne podatke  24sata smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom dostave daljnjih promidžbenih materijala 24sata i sadašnjih i budućih poslovnih partnera 24sata. Podaci će se čuvati dok sam pošiljatelj ne zatraži brisanje iz zbirke.

Članak 11.
24sata d.o.o. će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku deset  dana od dana izvlačenja dobitnika. 

Nagradu će dobitnik preuzeti u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik nagradu ne podigne u roku iz prethodnog stavka ovoga članka, priređivač će ga ponovno u roku od osam dana od isteka roka iz stavka 1. ovoga članka obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od osam dana, a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Ako dobitnik ni u naknadnom roku iz stavka 2. ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Članak 12.
Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 13.
Ako je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada će biti uručena  roditelju ili zakonskom skrbniku, te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 14.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 15.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 16.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih daju suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.24sata.hr/supermila-ti-poklanja-parfem-pravila

Članak 17.
Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 18.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

UP/I-460-02/13-01/76
URBROJ:513-07-21-07/13-3

Zagreb, 01. veljače 2013. godine



Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ovo morate čuti! Evo kako bi zvučali Plenković i Milanović kao reperi: 'Rugamo se naciji...'
DJELO 'SAŠE IZ TBF-A'

Ovo morate čuti! Evo kako bi zvučali Plenković i Milanović kao reperi: 'Rugamo se naciji...'

Glazbenik Alejandro Buendija, široj javnosti ipak poznatiji kao Saša Antić iz TBF-a, objavio je pjesmu "Sučeljavanje" u kojoj repaju Zoka Pravda i Just Plenk. Pjesme je, kako piše u opisu, duet Buendije i AI-ja.

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju