Pravila nagradnog natječaja “24 jaja izbroji i PLUS+ pretplatu osvoji” | 24sata
Obavijesti

Viral

Pravila nagradnog natječaja “24 jaja izbroji i PLUS+ pretplatu osvoji”

Pravila nagradnog natječaja “24 jaja izbroji i PLUS+ pretplatu osvoji”

Pronađi 24 uskršnje pisanice i osvoji mjesečnu pretplatu na digitalni sadržaj 24sata PLUS+

VIDEO

Članak 1: ORGANIZATOR 

Natječaj “24 jaja izbroji i PLUS+ pretplatu osvoji”. priređuje: 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. 

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA 

Nagradni natječaj u kojemu se od čitatelja traži da u što kraćem vremenskom roku uspješno na igrici koja se nalazi na: https://lovnajaja.24sata.hr/  pronađu 24 skrivene pisanice u određenom vremenskom roku. Nakon isteka roka rješavanja igrice potrebno je da korisnici upišu svoju mail adresu te da se registriraju na portal 24sata kako bi ostvarili pravo nagrade. 

Nagradni natječaj traje od 15.4. do. 18.4. 2022. A svrha natječaja je promocija Organizatora i promocija proizvoda.   

Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR 

Nagrada: 

  • 100 x mjesečna pretplata na portalu 24sata PLUS+  

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Organizator nije odgovoran za korištenje nagrade nakon preuzimanja iste od strane dobitnika. 

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA 

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).  

Sudjelovanjem u natječaju prihvaćaju se Pravila ovog natječaja, a sudionik nagradnog natječaja  jamči pod kaznenom i materijalnom odgovornošću da su svi podatci ispravni.  

Organizator je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim Pravilima. 

Prijavom na nagradni natječaj, sudionici nagradnog natječaja pristaju da svi njihovi podaci i materijali budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima. 

Članak 5: PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU 

Osoba koja se prijavljuje na natječaj mora imati sva prava na prijavljeni sadržaj. 

Članak 6: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA 

Izvlačenje dobitnika održat će se u utorak 19.4., a dobitnici će biti objavljeni na stranici www.24sata.hr i obaviješteni putem e-maila ili telefona.  

Dostavljanjem podataka sudionici i dobitnici pristaju da podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima. 

Članak 7: PREUZIMANJE NAGRADE 

Dobitnik ovog natječaja bit će obaviješten o dobitku nagrade putem e-maila ili telefonski u roku od sedam dana od dana slanja svoje e-mail adrese. Ako dobitnik u roku od 7 dana ne potvrdi preuzimanje nagrade te ne pošalje organizatoru podatke za dostavu nagrade odgovorom na e-mail organizatora, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu. U slučaju da se u Nagradni natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika. 

Članak 8: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU 

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. 

Prihvaćanjem ovih Pravila, svi sudionici nagradnog natječaja prihvaćaju da se svi podaci i materijali dobiveni tijekom prijave na nagradni natječaj iskoriste u promotivne svrhe, a s ciljem dobivanja publiciteta i promocije navedene u Članku 2. 
 
U slučaju da bilo koja treća fizička ili pravna osoba pokrene protiv Organizatora bilo kakve sudske, upravne ili druge slične postupke utemeljene na navodnoj povredi autorskih ili drugih prava vezano uz oglašavanje, proizvodnju, umnožavanje, distribuciju ili prodaju sadržaja koji se pojavljuju u prijavljenim radovima, sudionik nagradnog natječaja koji je prijavio materijal se obvezuje pridružiti takvom postupku te potraživanja iz istog zahtjeva preuzeti na sebe te braniti Organizatora od svakog zahtjeva postavljenog u takvom postupku te istima naknaditi sve troškove koji bi im mogli nastati uslijed takvog zahtjeva te pokretanja sudskog ili administrativnog postupka. Organizator se obvezuje obavijestiti sudionika nagradnog natječaja prijavljenog materijala o pokretanju bilo kojeg takvog postupka odmah, a najkasnije u roku od 7 (sedam) radnih dana od dana kada zaprimi obavijest o pokretanju postupka. 
 
Organizator je ovlašten sam raditi određene preinake, dorade i slično na prijavljenim materijalima dokle god te iste ne predstavljaju deformiranje istog, kao niti bilo koju drugu povredu prava Autora, koja bi bila temelj za bilo kakav zahtjev Sudionika nagradnog natječaja prema Organizatoru ili trećoj osobi i za isto nije potrebna nikakva suglasnost ili odobrenje Sudionika. 
 
Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...). 
Sudionici se prijavom na natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organozatoru po bilo kakvoj osnovi. 

Članak 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE 

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju. 

Članak 10: PUBLICITET 

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihova imena i prezimena, ostali podaci te fotografije mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu. 

Članak 11: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA 

Imena dobitnika bit će objavljena na web adresi www.24sata.hr. 

Članak 12: POREZI 

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama. 

Članak 13: U SLUČAJU SPORA 

U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu. 

Članak 14: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA 

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora. 

24sata d.o.o. 

Pravila o korištenju osobnih podataka 

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju  “24 jaja izbroji i PLUS+ pretplatu osvoji”. koja se održava 15.4. do 15.4.  i davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu proglašenja dobitnika nagradne igre. Pohrana i obrada osobnih podataka vršiti će se tijekom perioda 15.4. do 20.4. 2022. , a od dana zaprimanja Vaših podataka. Također, dajem izričitu privolu i pristajem na objavu podataka dobivenih putem natječaja, na internet stranicama društva 24sata d.o.o.. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite odjel marketinga slanjem e-mail obavijesti na marketing@24sata kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti   trgovačko društvo 24sata d.o.o. u pisanom obliku na adresu  Oreškovićeva 6H/1,10010 Zagreb s napomenom „odjel marketinga GDPR“, elektroničkom obliku na marketing@24sata.hr. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od 24sata d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na https://azop.hr/politika-privatnosti/. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Baki dozlogrdilo gledati tekmu, uzela TV i bacila ga u dvorište: 'Evo ti, snimaj, evo ti tvojih 3-0'
VIRALNA SNIMKA

Baki dozlogrdilo gledati tekmu, uzela TV i bacila ga u dvorište: 'Evo ti, snimaj, evo ti tvojih 3-0'

Korisnike društvenim mreža nasmijala je snimka jedne bakice koja se naživcirala gledajući sinoćnju utakmicu Hrvatska-Španjolska

Rijetki nađu u roku: Pronađite broj pet na slici u pet sekundi!
JESTE LI USPJELI?

Rijetki nađu u roku: Pronađite broj pet na slici u pet sekundi!

Na fotografiji je hrpa brojeva dva, a među njima je 'skrivena' jedna petica. Vremensko ograničenje je kratko jer se radi o jednostavnom izazovu...
VIDEO Igra dupina kod Omiša: 'Bila su dva i bili su zaigrani!'
SNIMIO NAŠ ČITATELJ

VIDEO Igra dupina kod Omiša: 'Bila su dva i bili su zaigrani!'

OMIŠ - Nedjeljno popodne na moru, delfini su našem čitatelju uljepšali dan. - Vidio sam dva delfina kako izranjaju oko 16 sati. Moglo ih se vidjeti tek nekih pet minuta, na žalost ne dugo - ispričao nam je čitatelj koji je snimio video razigranih delfina.