Obavijesti

Viral

Komentari 0

Pravila natječaja 'Osvoji retro PlayStation 4 konzolu'

Pravila natječaja 'Osvoji retro PlayStation 4 konzolu'
1

Pročitaj pravila natječaja 'Osvoji retro PlayStation 4 konzolu' i uključi se do 29. prosinca jer imaš priliku osvojiti jednu nekoliko fantastičnih konzola koje su stigle u Hrvatsku

VIDEO

ORGANIZATOR

Natječaj "Osvoji retro PlayStation 4 konzolu" raspisuje: 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb, Hrvatska i Sancta Domenica d.o.o. (OIB: 35409850545), Doktora Franje Tuđmana, Sveta Nedelja, (dalje: Organizatori) koji imaju sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se traži 1 najkreativniji autor odgovora na nagradno pitanje, raspisuje se u svrhu promocije portala 24sata.hr i poduzeća Sancta Domenica. Nagradni natječaj traje od 22.12.2014. godine do 29.12.2014. na web adresi 24sata.hr.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje:
1 x PlayStation 4 konzola (ekskluzivno retro izdanje povodom 20. obljetnice postojanja)

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji ispune obrazac (Ime i prezime, Adresa, Grad, E-mail, Telefon, odgovor na nagradno pitanje) na 24sata.hr. S jednom mail adresom sudionici se mogu prijaviti samo jednom na nagradni natječaj.

Prijavom na nagradni natječaj prihvaćaju se Pravila natječaja.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave se primaju u periodu između 22.12.2014. godine do 29.12.2014. godine u 10:00 sati nakon čega slijedi odabir najboljih odgovora prema izboru Organizatora. Najbolji odgovor bit će proglašeni pobjedničkim i autor tog odgovora osvaja nagradu navedenu u članku Fond nagrada.

Dobitnik će biti objavljen na web adresi 24sata.hr najkasnije 30.12.2014 godine tijekom dana.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem e-maila u roku od 8 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 30 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o. i Sancta Domenica d.o.o.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo je najljepši pas na svijetu: U Zagrebu je trijumfirala ženka afganistanskog hrta iz Čilea!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Ovo je najljepši pas na svijetu: U Zagrebu je trijumfirala ženka afganistanskog hrta iz Čilea!

Zaida je već pobjeđivala na mnogim izložbama u Sjedinjenim Američkim Državama i ondje je prošlu godinu okončala kao drugi najuspješniji izložbeni pas svih pasmina. Drugoplasirana je ženka bobtaila iz Grčke

UŽIVO! U Zagrebu se upravo bira najljepši pas na svijetu: U finalu je 10 impresivnih pasa!
NAJLJEPŠI PAS SVIJETA

UŽIVO! U Zagrebu se upravo bira najljepši pas na svijetu: U finalu je 10 impresivnih pasa!

Brojke Svjetske izložbe su zaista impresivne – od 24. do 28. travnja na Zagrebačkom velesajmu su posjetitelji mogli vidjeti gotovo 15.000 pasa u skoro 400 različitih pasmina. Danas se biraju tri najljepša psa na svijetu!
VIDEO U Zagrebu izložili kinesku pasminu koja je rjeđa od pandi i leopardskog psa iz Louisiane!
RIJETKE PSEĆE ZVJERKE

VIDEO U Zagrebu izložili kinesku pasminu koja je rjeđa od pandi i leopardskog psa iz Louisiane!

Posljednjeg dana velike Svjetske izložbe pasa na Zagrebačkom velesajmu izlagane su i neke od najrjeđih pasmina na svijetu. Te su pasmine tako ugrožene da još nisu do kraja ni standardizirane...