Obavijesti

Viral

Komentari 23

Prelijepe i darovite: Sastavili smo najslađu YouTube grupu

Prelijepe i darovite: Sastavili smo najslađu YouTube grupu
9

Da smo vlasnici velike diskografske tvrtke, riskirali bi, okupili ove djevojke i uložili koliko treba. Dapače, silno nas čudi da to baš nikome dosad nije palo na pamet...

VIDEO

Naime, ove se djevojke već godinama trude i objavljuju radove na najpoznatijem video servisu, a da je u njima strahovito puno potencijala, potvrdit će i činjenica da ih prate milijuni.

O nekima smo već pisali, neke na stranicama 24sata predstavljamo prvi put, ali svaka zaslužuje pažnju. Poslušajte ih, ugodno će vas iznenaditi što znaju i mogu!

Gitare 

Jess Greenberg - Kako prelijepa Jess nešto objavi, tako video pogleda par milijuna ljudi. Trenutačno je njezina obrada pjesme 'Highway to Hell' ogroman internetski hit, a njezin kanal u ovome trenutku ima 217.500 pretplatnika.

Niykee Heaton - Niykee ima upola manje pretplatnika u odnosu na Jess, ali je velika stvar kada te prati 120.000 ljudi, a tek ti je 18. Niykee ja i kantautorica, pa nosi dodatnu vrijednost.

Jayme Dee - Što smo napisali za Niykee Heaton, vrijedi i za Jayme Dee (150.000 pretplatnika). Divnog je stasa i glasa, uz to i vrhunski sklada.

Klavijature

Tiffyiffyiffy - Premda je Tiffany vješta i s gitarom, budući da je trebalo popuniti prazninu iza klavijatura, izabrali smo joj to kao zadaću. Nismo stručnjaci, ali čini nam se i da je najbolja pjevačica u konkurenciji (75.000 pretplatnika).

Bas gitare

Marta Altesa - Zvuči gotovo nevjerojatno da je bas gitaru prvi put primila u ruke prije samo tri godine. Vidjet ćete, sasvim se dobro snalazi i iza bubnjeva, ali u nastavku galerije ćete shvatiti zašto smo na ta mjesta postavili neke druge djevojke (57.000 pretplatnika).

Jade Justine - Jade Justine vrhunski svira i gitaru te je njezina obrada pjesme 'Master of Puppets" od Metallice doista nešto posebno (tri milijuna pogleda). Ništa lošija nije ni na bas gitari, pa dogodi li se da Hetfield i Ulrich opet krenu u potragu za basistom... (28.000 pretplatnika).

Lilchoccarrier - Anna Sentina (15.000 pretplatnika) dosad je imala najmanje sreće s promocijom svojih videa, ali nimalo ne zaostaje za kolegicama. Golemi talent osobito voli iskazati svirajući pjesme Red Hot Chili Peppersa.

Bubnjevi

Meytal Cohen - Internetska publika (370.000 pretplatnika) je naprosto obožava jer se iza krhke figure i sramežljivog pogleda krije zvijer. 

Doista se zove Meytal i time se ponosi jer podjeća na vrstu glazbe koju obožava, a vlasnica je i videa koji je pogledan 8,3 milijuna puta!

Lux Drummerette - Baš poput kolegice, djeluje nježno i sramežljivo dok ne sjedne za bubnjeve. Žestoko udara, čak je pritom ni visoke potpetice ne smetaju. Odličan je tehničar i voli brze ritmove (46.700 peretplatnika).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

VIDEO Natjerala muža da obrije bradu, a sad plače: 'Imala si Vikinga, sad imaš Kate Moss'
URNEBESNO

VIDEO Natjerala muža da obrije bradu, a sad plače: 'Imala si Vikinga, sad imaš Kate Moss'

Sophie Clark na ovu društvenu mrežu postavila je snimku svojeg supruga koja je prikupila nevjerojatnih 38 milijuna pregleda i na desetke tisuće komentara...

Dodatno platila hotelsku sobu zbog savršenog pogleda i ostala šokirana: ‘Ovo je žešća prevara'
VIDEO: LJUTA INFLUENCERICA

Dodatno platila hotelsku sobu zbog savršenog pogleda i ostala šokirana: ‘Ovo je žešća prevara'

Viralan video koji prikazuje još samo jednu u nizu obmana, objavljen je nakon što su se turisti prošli mjesec žalili na Booking.com, optužujući platformu da se ne zna nositi s prevarantima...
Šokantna snimka! Skočio kitu na leđa: 'Ovo je jako glupo'
DOBIO KAZNU

Šokantna snimka! Skočio kitu na leđa: 'Ovo je jako glupo'

Zaprepastila nas je snimka. Ovo je izuzetno neodgovorno ponašanje, rekli su iz novozelandskog ministarstva za zaštitu prirode. Policija je pronašla muškarca. Dobio je 600 dolara kazne