Obavijesti

Viral

Komentari 0

Pretplati se na 24sata i odvezi novu ŠKODA Fabiju!

Pretplati se na 24sata i odvezi novu ŠKODA Fabiju!
1

Pravila nagradne igre za sve čitatelje 24sata pročitajte u nastavku!

VIDEO

[if gte mso 9]><![endif]</p>

                                                                                                                                                                           Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), 24sata d.o.o. donosi sljedeća 

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Članak 1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

                Prema ovim pravilima 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6h/1, OIB 78093047651 priređuje nagradnu igru naziva «Uz pretplatu osvoji novu Škoda Fabiju».

Članak 2.

                Svrha nagradne igre je ostvarivanje promidžbenih učinaka za 24sata.

Članak 3.

                Nagradna igra «Uz pretplatu osvoji novu Škoda Fabiju» počinje 13.9.2013. i traje do 22.9.2013. U izvlačenje ulaze sve koverte pristigle do 22.9.2013. na adresu 24sata  24sata d.o.o., P.P. 195, 10001 Zagreb. 

Članak 4.

                Nagradna igra počinje 13.9.2013. kada će čitatelji u dnevnim novinama 24sata pronaći oglas s uputama za igru i kuponom za sudjelovanje u nagradnoj igri. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je biti aktivan pretplatnik na 24sata ili se tijekom trajanja nagradne igre pretplatiti na godišnju pretplatu na 24sata. Aktivni pretplatnici na 24sata na kuponu koji će pronaći u 24sata trebaju označiti da su već pretplatnici na 24sata, a čitatelji koji žele postati pretplatnici na 24sata, odnosno sklopiti pretplatnički odnos te tako sudjelovati u nagradnoj igri, trebaju označiti na kuponu da se žele pretplatiti na 24sata i tako ispunjeni kupon sa svojim podacima poslati na na adresu 24sata te tako ulaze u izvlačenje. U izvlačenje ulaze svi kuponi pristigli do 22.9.2013. na adresu 24sata.

Članak 5.

                Fond nagrada za nagradnu igru «Uz pretplatu osvoji novu Škoda Fabiju»  iznosi 71.063,55 kn (uključen PDV), a nagrada je:

                                                1 x Škoda Fabia Simply 1.2

 Priređivač se obvezuje uplatiti 5% vrijednosti fonda Hrvatskom Crvenom križu.

Članak 6.

                Svi sudionici u nagradnoj igri «Uz pretplatu osvoji novu Škoda Fabiju» mogu osvojiti samo jednu nagradu naznačenu u članku 5. ovih pravila, pod uvjetom:

 - da pošalju jedan ispunjeni kupon sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, broj telefona) na adresu 24sata - 24sata d.o.o., P.P. 195, 10001 Zagreb – s naznakom «Uz pretplatu osvoji novu Škoda Fabiju», do 22.9.2013.

Članak 7.

                Tročlana komisija uz prisutstvo javnog bilježnika nadzirat će javno izvlačenje nagrada naznačenih u članku 5. koje će se održati 27.9.2013. u 12 sati u prostorijama 24sata d.o.o.

                Dobitnici koji osvoje nagrade u nagradnoj igri «Uz pretplatu osvoji novu Škoda Fabiju» bit će objavljeni na portalu 24sata u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Sudionici u nagradnoj igri / dobitnici  prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre te primanja promidžbenog materijala koji će dobiti od 24sata i njegovih partnera. 

Članak 8.

                Priređivač i partneri nagradne igre osiguravaju nagrade iz nagradnog fonda i jamče dobitniku njihovu realizaciju. Dobitnicima će se nagrade dostaviti na njihove kućne adrese ili će ih preuzeti u odjelu pretplate 24sata o čemu će biti obaviješteni. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana. Nagradu nije moguće zamijeniti za novčanu naknadu.

Članak 9.

                Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u navedenom roku od dana službene objave o ostvarivanju dobitka u nagradnoj igri. Po isteku tog roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade.  Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku. Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika, te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 10.

                Priređivač nagradne igre može istu staviti u privremeno stanje mirovanja ili u cijelosti prekinuti u slučaju nastupa više sile i izraženih gospodarskih poremećaja.

Članak 11.

                Sudjelovanjem u nagradnoj igri svaki sudionik prihvaća prava i obaveze iz ovih pravila. U slučaju mogućeg spora utvrđuje se nadležnost Općinskog suda u Zagrebu.


Zagreb, 2.8.2013.

Ivana Obtrkić, Voditelj pretplate

KLASA: UP/I-460-02/13-01/661

URBROJ: 513-07-21-07/13-2

Zagreb, 8. kolovoza 2013.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković