Obavijesti

Viral

Komentari 3

Prodavačice uvele psića u dućan s osječkih minus 2: 'Sad se zove Lunjo. Naspavao se i utoplio...'

Prodavačice uvele psića u dućan s osječkih minus 2:  'Sad se zove Lunjo. Naspavao se i utoplio...'

Pas Lunjo sad traži svoj novi dom, nakon što su ga prodavačice u osječkoj Portanovi uvele u trgovinu gdje je čekao volontere Azila

VIDEO

Prodavačice Zare u osječkoj Portanovi pronašle su u srijedu psića ispred centra i odmah mu priskočile u pomoć te ga sa ledenih minus 2 uvele u trgovinu, dok su drugi prolazili kraj psića. One su uvele psa u Zaru i dale mu priliku da se utopli, ali i kontaktirale volontere osječkog Azila.

- Mogu misliti kakav je to bio nesvakidašnji prizor za ovu zemlju, ovaj grad, da jedan pas leži nasred trgovine i ničim se pretjerano ne uzrujava. Meni je to, taj mali simbol ljudske dobrote, to što su trgovkinje uvele psa u trgovinu dok je vani snijeg i minus, meni je to takav melem na ranu da nemate pojma! I svaka im čast na tome! - napisali su iz Azila Osijek. 

Volonterke azila u srijedu su po njega otišle u trgovački centar Portanovu. Ulaskom u dućan, vidjele su psića koji je mirno ležao nasred trgovine.

- On vam se od jučer zove Lunjo, mlad je (možda godinu dana ak ima, eto) jako al baš jako jako je drag i kuler je al ono, što da vam ja sad pričam, zamislite psa koji je pol smjene iskulirao u jednoj od najposjećenijih trgovina u našem gradu, nikakvu štetu nije napravio, nije gnjavio ljude, on se fino naspavao, ugrijao i ono, osjećam se kao da smo mi zlikovci u cijeloj priči jer smo ga odveli - nadodali su iz Azila. 

Lunjo traži svoj novi dom, nekoga tko će mu pružiti priliku da ne mora više u strahu stajati na hladnoći i razmišljati o sljedećem jelu.

U svojoj Facebook objavi Azil Osijek je objavio da su vrata otvorena svima koji bi ga htjeli upoznati te da im se za neke informacije  možete javiti i porukom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ovo je najljepši pas na svijetu: U Zagrebu je trijumfirala ženka afganistanskog hrta iz Čilea!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Ovo je najljepši pas na svijetu: U Zagrebu je trijumfirala ženka afganistanskog hrta iz Čilea!

Zaida je već pobjeđivala na mnogim izložbama u Sjedinjenim Američkim Državama i ondje je prošlu godinu okončala kao drugi najuspješniji izložbeni pas svih pasmina. Drugoplasirana je ženka bobtaila iz Grčke

UŽIVO! U Zagrebu se upravo bira najljepši pas na svijetu: U finalu je 10 impresivnih pasa!
NAJLJEPŠI PAS SVIJETA

UŽIVO! U Zagrebu se upravo bira najljepši pas na svijetu: U finalu je 10 impresivnih pasa!

Brojke Svjetske izložbe su zaista impresivne – od 24. do 28. travnja na Zagrebačkom velesajmu su posjetitelji mogli vidjeti gotovo 15.000 pasa u skoro 400 različitih pasmina. Danas se biraju tri najljepša psa na svijetu!
VIDEO U Zagrebu izložili kinesku pasminu koja je rjeđa od pandi i leopardskog psa iz Louisiane!
RIJETKE PSEĆE ZVJERKE

VIDEO U Zagrebu izložili kinesku pasminu koja je rjeđa od pandi i leopardskog psa iz Louisiane!

Posljednjeg dana velike Svjetske izložbe pasa na Zagrebačkom velesajmu izlagane su i neke od najrjeđih pasmina na svijetu. Te su pasmine tako ugrožene da još nisu do kraja ni standardizirane...