Obavijesti

Viral

Komentari 51

Prolaznice su jahale seksualno pomagalo u dobrotvorne svrhe

Prolaznice su jahale seksualno pomagalo u dobrotvorne svrhe
1

Kako bi podignuli razinu svijesti o ozbiljnom problemu, a o obrezivanju žena se jako malo govori, mladići s kanala Simple Pickup organizirali su jednu neobičnu akciju...

VIDEO

Vlasnici tog YouTube kanala su prolaznice nagovarali da sjednu na Sybian, seksualno pomagalo koje ukratko možemo opisati kao vibrirajuće sedlo, a cilj je igre bio na njemu ostati što duže.

Naime, za svaku sekundu provedenu na tom seksualnom pomagalu su obećali uplatiti pet dolara u fond za podizanje svijesti o ženskom obrezivanju, ritualnom običaju koje uzrokuje ozbiljna tjelesna i psihička oštećenja.

Kao što ćete moći vidjeti, većina se djevojaka pozivu rado odazvala te su pritom uživale.

Izvor Wikipedia: 

Žensko obrezivanje je oblik tjelesnog sakaćenja koje se može javljati u više oblika, najčešće kao klitoridektomija. Ovaj način obrezivanja sastoji se od djelomičnog ili potpunog uklanjanja clitoris glansa. 

Običaj je uveliko raširen na subsaharskom i istočnoafričkom, te bliskoistočnom području arapskih zemalja (Egipat, Oman, Jemen, i Ujedinjeni Arapski Emirati). 

Žensko obrezivanje može se javljati i kao ekscizija, tj. izrezivanje velikih stidnih usana ili pak njenog dijela (u medicini vulvektomija).

Obrezivanja se provode se kod djece u ranom djetinjstvu i kod odraslih djevojaka. U većini slučajeva prije ili tijekom puberteta. Obično je povezano s jakom boli i može uzrokovati ozbiljna tjelesna i psihička oštećenja.

Zbog tih dalekosežnih posljedica na zdravlje i živote žena i djevojaka već neko vrijeme je u kritici organizacija za zaštitu ljudskih i ženskih prava iz mnogih zemalja. 

Međuvladine organizacije Ujedinjenih naroda, UNICEF, UNIFEM i Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), kao i nevladinih organizacija kao što su Amnesty International zalažu se protiv toga kršenja ljudskih prava i tjelesnog integriteta.

U zakonima mnogih zemalja (uključujući sve zemlje Europske unije) žensko obrezivanje predstavlja kazneno djelo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Donosimo pravila nagradnog natječaja za pretplatnike "Osvoji ulaznice za koncert Progledaj srcem"
NAGRADNI NATJEČAJ

Donosimo pravila nagradnog natječaja za pretplatnike "Osvoji ulaznice za koncert Progledaj srcem"

Pretplatnici tiskanog izdanja 24sata će 20. svibnja moći osvojiti ulaznice za duhovno glazbeni spektakl "Progledaj srcem" 25. 5. u Areni Zagreb.

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'
MAJKA HRABROST

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'

Poduzetnica Tea Perović (40), mama četiri djevojčice u dobi između 3,5 i 7,5 godina, bori se s rakom koji je metastazirao. Pomažu joj vjera i pisanje, a predstavit će knjigu 'Stvorene smo za nebo'
Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova
SAVJETI STRUČNJAKA

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova

Sadnice smjestite u sunčani dio vrta i pazite da ih ne stavite preblizu jednu drugoj jer vole prozračnost. Imajte na umu da postoje prirodna sredstva za zaštitu