Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
53 komentara

Sakupljaj kupone iz 24sata pa osvoji fantastični Dacia Duster

ZAIGRAJ I OSVOJI Svakog dana u 24sata objavljivat ćemo nagradne kupone. Sakupljajte ih pa osvojite odličnu nagradu - Dacia Duster, automobil robusnog i modernog dizajna

Foto: Promo
53 komentara

Od petka krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj uz pomoć deset kupona iz tiskanog izdanja 24sata možete osvojiti vrhunski automobil - Dacia Duster.

Dacia Duster ima robustan i moderan dizajn. Njegova unutrašnjost je redizajnirana radi veće udobnosti. Ima novu ergonomsku instrumentnu ploču te središnju konzolu i pretince prilagođene svim vašim potrebama. 

Foto: Promo

Od petka, 8. ožujka, do nedjelje, 17. ožujka, svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10 kupona. U ponedjeljak, 18. ožujka, i utorak, 19. ožujka 2019. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji - kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon ili 8 nagradnih kupona + 2 joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 350, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – Osvoji novu Daciju Duster. Ni jedna pristigla kuverta koja u sebi sadrži 10 kupona, od kojih su minimalno dva ista ili 8 različitih kupona i 2 ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri.

Foto: Promo *Fotografija je ilustrativnog karaktera

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do ponedjeljka, 1. travnja 2019., do 9 sati. Nagrada će se istog dana javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata nakon 10 sati uz prisustvo javnog bilježnika. Čitajte i dalje 24sata jer uskoro vas očekuju nove vrijedne nagrade.

Pravila korištenja osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji novu Daciju Duster”, koja se održava u jednom kolu od 8. 3. do 19. 3. 2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om.

Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem.

Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message