Obavijesti

Viral

Komentari 10

'Sjeo sam kraj stranca u avionu i šokirao se! Pa bili smo isti. Čak smo imali isto ime i prezime!'

'Sjeo sam kraj stranca u avionu i šokirao se! Pa bili smo isti. Čak smo imali isto ime i prezime!'

Lijevo na slici je Mark Garland (62), građevinar iz Engleske. Desno je Mark Garland (58), vozač autobusa. Čak su dobili sjedala jedan kraj drugoga, a zbog cijele zavrzlame sat vremena je kasnio let

VIDEO

Mark Garland (58) išao je iz Londona za Bangkok 2. ožujka. Prošao je check-in, ali na ulazu u avion zaustavila ga je stjuardesa. Rekla mu je 'gospodine, pa već ste ušli, što sad ovdje radite?!'. Vozaču autobusa iz Wiltshirea na jugozapadu Engleske ništa nije bilo jasno.

- Pokušao sam im objasniti da sam tek došao. Čekao sam 40 minuta dok nisu shvatili što se dogodilo - ispričao je Mark Garland, za South West News Service. Ispostavilo se da je na letu već bio Mark Garland, a da stvar bude bolja, čovjek je izgledao kao da je njegov brat. Ali ni to nije najčudnije, dobili su sjedala jedan kraj drugog!

Mark Garland koji se prvi prijavio ima 62 godine i građevinar je, a također je iz jugozapadne Engleske. Kad su pogledali jedan drugoga, prasnuli su u smijeh.

- Morali smo natrag na check-in kako bismo im pokazali da su dva Marka Garlanda i da nemamo veze jedan s drugim. To je malo potrajalo. Bili smo šokirani. Pogledao sam ga i izgledao mi je kao da mi je brat blizanac. Rekao sam mu: 'Ja sam Mark Garland', a on mi pokazuje putovnicu i kaže.

- I ja isto - ispričao je mlađi Mark Garland.

Man sits next to doppelganger on flight - and discovers they have the same NAME, friends, and hobbies AND live near each other

'Ja sam ipak zgodniji'

Stariji Mark je isto bio u šoku.

- Zvali su me na check-in, nisam imao pojma što se događa. I vidim tamo tipa koji izgleda kao ja, malo je možda veći. Ok, ja sam i zgodniji, ha, ha, ha. Ma isti smo bili - ispričao je građevinar koji je, kao i njegov imenjak i prezimenjak putovao na odmor na Tajland.

Kad su konačno riješili zavrzlamu mogli su se ukrcati u avion. Ali tada je uslijedilo još jedno iznenađenje. Imali su sjedalo jedan kraj drugoga! Let je trajao 11 sati pa su imali vremena za čavrljanje. Ispostavilo se da žive 15 minuta jedan od drugoga. 

- Vozim autobus i rekao mi je da ponekad zna biti na tom busu - ispričao je mlađi Mark. 

Na Tajlandu bili 96 puta

Obojica imaju četvero djece, ali Mark vozač autobusa nikad nije bio oženjen. 

- Kroz razgovor smo saznali da znamo iste ljude. Jedan moj prijatelj izlazio je s njim u pub - rekao je mlađi Mark. Još jedna stvar koja ih povezuje je ljubav prema Tajlandu. 

- Rekao sam mu da sam bio tamo 13 puta, a on meni kaže: 'Ja sam bio 83 puta'. Planiramo ostati u kontaktu, našao sam novog prijatelja - rekao je stariji Mark.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Objavila je kako turisti ostavljaju apartmane i šokirala: 'To nisu gosti pa to su svinje!'
MASNO, ZAGORJELO, POBACANO

VIDEO Objavila je kako turisti ostavljaju apartmane i šokirala: 'To nisu gosti pa to su svinje!'

Tko to u hotelu čisti iza sebe? Ljudi dođu na odmor, neopterećeni čišćenjem, svako se toga zasiti u kući, i opuste se, plaćaju i taj mali luksuz nečišćenja, napisao joj je jedan korisnik društvene mreže

Nakon plamenca i orla štekavca u Istru stigla i afrička kukavica: 'Ona je kao rijetki Pokemon'
POGLEDAJTE VIDEO

Nakon plamenca i orla štekavca u Istru stigla i afrička kukavica: 'Ona je kao rijetki Pokemon'

Istarski zaljubljenik u ptice, Vanja Puškarić, afričku kukavicu tražio je po Maroku, Španjolskoj i Izraelu, ali je na kraju je ona našla njega. Prvi ju je taj dan na rijeci Mirni uočio austrijski 'birdwatcher' Michael Hafner
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti