Obavijesti

Viral

Komentari 74

Slučajno naišla na ovu fotku pa shvatila da muž ima ljubavnicu

Slučajno naišla na ovu fotku pa shvatila da muž ima ljubavnicu
1

Julija Agranovič, bivša manekenka, pronašla je na Instagramu fotografiju s prozora spavaće sobe stana u kojem je živjela sa suprugom. Fotografiju je objavila jedna od njegovih ljubavnica...

VIDEO

Žena u Rusiji ostavila je supruga nakon što je na Instagramu druge žene vidjela fotografiju i na njoj prepoznala pogled s prozora njihove spavaće sobe.

Julija Agranovič, bivša manekenka koja radi u ordinaciji dentalne medicine u Sankt Petersburgu, jedno je jutro pregledavala Instagram i vidjela je fotografiju koju je objavila izvjesna Vlada Abramovič.

Vlada je objavila fotografiju s prozora spavaće sobe stana u kojem su živjeli Julija i njezin muž. Julija je prošla kroz galeriju Vladinih fotografija i na nekima vidjela i svog supruga Nazara. Julija je Nazaru pokazala fotografije.

Julija Agranovič

- Nisam ništa posebno tražila. Kao i svaki drugi čovjek u 21. stoljeću počela sam dan pregledavanjem Instagrama. I odjednom sam vidjela tu fotografiju. Pregledala sam profil te žene i otkrila još vrlo zanimljivih fotografija.

Ispod fotografije je napisala komentar: "Predivan pogled iz spavaće sobe mene i mog supruga".

Nazar je zanijekao nevjeru i Juliju je uvjeravao da je pozvao prijatelje na zabavu u stan dok je ona bila na putu. Tvrdio je da je Vlada djevojka jednog njegovog prijatelja i da je ona onda uslikala fotografije. Juliji je bilo sumnjivo da su gosti pili piće u spavaćoj sobi, a ne u kuhinji.

Vlada je nakon toga profil na Instagramu pretvorila u "privatni". Na drugoj društvenoj platformi rekla je da Nazar ima slobodnu volju i da više ne živimo u 18. stoljeću  te da će se se ona seksati kada želi. Nazar je na kraju priznao Juliji nevjeru i to u više prilika s nekoliko žena, piše Oddity Central.

Vlada je na Instagramu objavila fotografiju iz spavaće sobe tuđeg muža

- Rekao mi je da je svima priznao da je oženjen i tvrdi da mi nikada nije bio mentalno nevjeran. Obožavam tu frazu - kaže Julija.

- Pronašla sam i druge žene s kojima je spavao. Bile su puno pristojnije nego Vlada. Neke su čak plakale na telefon i govorile da nisu znale da je Nazar oženjen - kaže Julija.

Julija i Nazar

- Javile su mi se i druge žene koje su muževi varali i dale su mi potporu. Takvi ljudi, kao moj suprug, se nikada ne mijenjaju. Ako će naći ženu koja će ga prihvatiti takvog kakav je, neka im bude sretno. Meni je drago da sam sada saznala, a ne recimo kada bih ostala trudna ili s 40 godina bi već imali troje djece - kaže Julija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.