Viral

Komentari 0

Sotonistička prijetnja šokirala je učenice u SAD-u: To što radite je zlo, vas 13 bit će žrtvovano...

Sotonistička prijetnja šokirala je učenice u SAD-u: To što radite je zlo, vas 13 bit će žrtvovano...

Skupina 'cheerleadersica' u SAD-u primila je prijeteću poruku i odmah su počele paničariti. Nedavno je na Floridi jedna 'navijačica' ubijena, pa su ove djevojke strahovale kako su one iduće na popisu...

Učenice srednje škole "Mountain view" u američkoj saveznoj državi Utah počele su paničariti kad su na njihove adrese stigle jezive fotografije, javili su lokalni mediji.

Sporna fotografija je nastala prilikom druženja 'cheerleaderica' na jednom školskom pikniku, međutim pošiljatelj je na njoj napisao "Navijanje je zlo", nacrtao je pentagram i poručio kako će biti 13 žrtava. Zabrinute učenice odmah su obavijestile roditelje, oni su javili školi, škola policiji... I uskoro je počinitelj, čiji identitet nije otkriven, uhićen. Navodno je riječ o jednom od učenika.

- Ovakve postupke nećemo tolerirati. Napravili smo sve što treba i prijetnja je riješena. Jasna nam je briga roditelja, ali nećemo otkrivati daljnje detalje o ovom slučaju - oglasili su se iz škole, nakon što ih je nekoliko roditelja optužilo za 'sporu reakciju'.

- Prije nekoliko mjeseci u Floridi je ubijena navijačica i ispostavilo se da je za smrt kriv njezin prijatelj i školski kolega. Ne želimo da se nešto slično dogodi i kod nas - rekao je jedan od zabrinutih roditelja.

Nekolicina njih traži da se pošiljatelju sudi zbog prijetnji.

- Našu djecu ovo je jako traumatiziralo. Nisu mogle spavati kako treba. Nikad ne znate što je nečija bolesna šala, a što je ozbiljna prijetnja - pisali su po društvenim mrežama.