Obavijesti

Viral

Komentari 9

Starcu (71) je na plućima izrasla stabljika graška

Starcu (71) je na plućima izrasla stabljika graška
6

Liječnici su mislili da Ron Sveden (75) ima tumor. Međutim, ispostavilo se da mu je u plućima proklijalo zrno graška dugo 1,3 centimetra

VIDEO

Ron Sveden (75) iz Massachusettsa u SAD-u mjesecima nije mogao normalno disati no ni najmanje nije očekivao da je uzrok tome biljka graška koja mu raste na plućima. Već je bolovao od emfizema kad mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. Njegova supruga Nancy pozvala je 31. svibnja hitnu da ga voze u bolnicu. Rentgenom su liječnici otkrili da mu je plućno krilo otkazalo, a zbog mrlje u obliku zrna Ron je mislio da je dobio tumor. Međutim, liječnici nisu pronašli nikakav dokaz da Ron ima rak. Šokirali su se otkrivši da mu zapravo na plućima raste biljka povrća.
- Rekli su mi da u plućima imam sjemenku graška koja je počela nicati. Velika je oko 1,3 centimetra, što je u ovom slučaju jako veliko - rekao je Ron. Liječnici nagađaju da je pojeo grašak koji je otišao 'krivim putem', završio u plućima i razvio listove.
- Sjemenka je bila dovoljno malena da dođe do pluća, ali i dovoljno velika da ne može natrag - rekao je liječnik Jeff Spillane. Ron kaže da ne zna kako će sve završiti, no drago mu je da nije riječ o raku.
- Jedno od prvih jela koje su mi dali u bolnici bio je grašak. Nasmijao sam se i pojeo ga - ispričao je Ron kojem svaki dan kući, gdje se oporavlja od operacije uklanjanja biljke, stižu od prijatelja darovi poput limenke, stabljike i sjemenke graška.
Prošle godine Rus Artyom Sidorkin (28) na plućima je imao mladicu jele dugu pet centimetara. Odstranili su mu ju iz pluća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu